• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
stiv1961 - майстор
Здравейте. Попадна ми един такъв телефон в ръцете/ бартер за две нокии/, някой има ли впечатления от телефона? Държи ли му батерията, работят ли коректно двете сим- карти и изобщо има ли някакви ,,скрити камъни". Трябва да дам отговор до неделя.
stiv1961 - майстор
Да, уеее, с две сим карти- реплика е :)

Прикачен файл

4356651444.jpg
4356651444.jpg (52.9 KиБ) Видяна 2832 пъти
VLADO66 - майстор
Може да работи и месец,може и година,но при всички случаи след месец няма да е толкова лъскав.Ако напираш за 2 сим карти, насочи се към Самсунг.
velsi - Почетен майстор
Разкарай китайската тояга докато е време! От мене това.
ftubusa - специалист
Направо го подарявай на някой. Първо ще се олющи, после ще му се прецака микрофона, ще забива, ще се прецака и полифонията на мелодиите. Не става. Имам опит.
naB4o - специалист
Шефката ми има оригинално титаниево Верту, от преди 4-5 години, и сега почна да дава дефекти на цокълчето от където се зарежда. Тоз китаец, ще се олющи както казаха колегите, а за качество, е въпрос на късмет и кой завод точно го е направил. С 2 сим-карти има и нокии, които държат 8-10 поне при не малко разговори, имат си и цветен дисплей камера и радио. А менюто им е много лесно.
kirofabv - специалист
Това не е обикновенно верту ами е верту-ферари. :-D
Бартеросвай го докато е време защото само главоболия ще ти създава ;)
fox_vt - майстор
Интересно каква е цената на репликата на верту ако не е тайна че като знам как се въртят цените на модел 2001 към 20 к лв и ми е интересно :?
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за VERTU" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: