Привет приятели. Може би не съм попаднал на точното място, но тъй като досега никой не успя да ми помогне силно се надявам тук да се намери човек, който да предложи решение на проблема ми или поне да ме насочи в някаква посока. От няколко дни ми изчезна клаксона автомобила и едва сега осъзнах важността на този атрибут. Проверих цялата система, но въпреки това не мога да го оправя. Контактите и връзките са наред, самият клаксон е здрав. Междувременно се оказа, че не работят и аварийните мигачи. Предпазителите и релетата са здрави, но към релето на клаксона не се подава напрежение. Моля за помощ и съвет. Благодаря предварително.
arkadas написа:Привет приятели. Може би не съм попаднал на точното място, но тъй като досега никой не успя да ми помогне силно се надявам тук да се намери човек, който да предложи решение на проблема ми или поне да ме насочи в някаква посока. От няколко дни ми изчезна клаксона автомобила и едва сега осъзнах важността на този атрибут. Проверих цялата система, но въпреки това не мога да го оправя. Контактите и връзките са наред, самият клаксон е здрав. Междувременно се оказа, че не работят и аварийните мигачи. Предпазителите и релетата са здрави, но към релето на клаксона не се подава напрежение. Моля за помощ и съвет. Благодаря предварително.Дай точните данни на колата.