Здравейте !
Ами каквото и да се каже много дълъг е периода !
А и цената завишена ми се вижда !
Подобна баня сам човек ми я направи перфектно за 4 дни ( 30 кв.м. )
като сложи гърнето и умивалника и през цялото време се ядосваше, че бавно става защото го накарах да смени декоративните плочки с други ( тия с рисунките - старите не ми харесаха ) и щял да закъснее за следващият ангажимент. И това сам човек !
ПП С уважение към всички майстори - защитавате се взаимно, защото работите на няколко места едновременно !

Ами каквото и да се каже много дълъг е периода !
А и цената завишена ми се вижда !
Подобна баня сам човек ми я направи перфектно за 4 дни ( 30 кв.м. )
като сложи гърнето и умивалника и през цялото време се ядосваше, че бавно става защото го накарах да смени декоративните плочки с други ( тия с рисунките - старите не ми харесаха ) и щял да закъснее за следващият ангажимент. И това сам човек !
ПП С уважение към всички майстори - защитавате се взаимно, защото работите на няколко места едновременно !

За 4 дни сам човек може да окепази много работи, като бърза. Познавам не един и двама, такива бързаци. Имаше един слагаше 15 квадрата по стените на тоалетна за 1,30h. ( 1 час и 30 минути ) Това беше в кухнята на ресторант в Лозенец. Качеството естествено, беше под критичния минимум !Все пак gunoff, ако не ти представлява трудност лесно можеш да снимаш банята и да я покажеш в тази тема тук за да видим, какво е излезнало след тази бързина. Ще го направиш ли ? И моляте снимай отблизо ( в детайли ) вътрешните ъгли по банята и ръбовете. Снимай, също и начина на оформяне на силикона по мивка, тоалетна, душ-кабина или вана. Снимай и плочките над вратата. Снимай и начина на обработка на сифона. Преди да я снимаш я намокри с душа. Снимай и тавана.
   За 4 дни сам човек може да окепази много работи, като бърза. Познавам не един и двама, такива бързаци. Имаше един слагаше 15 квадрата по стените на тоалетна за 1,30h. ( 1 час и 30 минути ) Това беше в кухнята на ресторант в Лозенец. Качеството естествено, беше под критичния минимум !Все пак gunoff, ако не ти представлява трудност лесно можеш да снимаш банята и да я покажеш в тази тема тук за да видим, какво е излезнало след тази бързина. Ще го направиш ли ? И моляте снимай отблизо ( в детайли ) вътрешните ъгли по банята и ръбовете. Снимай, също и начина на оформяне на силикона по мивка, тоалетна, душ-кабина или вана. Снимай и плочките над вратата. Снимай и начина на обработка на сифона. Преди да я снимаш я намокри с душа. Снимай и тавана. 

Къртене и изнасяне на строителен отпадък.
  Къртене и изнасяне на строителен отпадък. Хора работили дълги години в заводи и държавни предприятия трудно свикват с изискванията за качество на частните обекти. Говоря обаче за занаяти, като: плочки, гипс, ВиК, боя. Един прост пример: много често след водопроводчик се налага основно премазване на баня или преработка на водопроводната система. Това е така, защото човека не се интересува, че след него ще се маже и често не вкопава достатъчно колената по ъглите.
  Хора работили дълги години в заводи и държавни предприятия трудно свикват с изискванията за качество на частните обекти. Говоря обаче за занаяти, като: плочки, гипс, ВиК, боя. Един прост пример: много често след водопроводчик се налага основно премазване на баня или преработка на водопроводната система. Това е така, защото човека не се интересува, че след него ще се маже и често не вкопава достатъчно колената по ъглите.