Тва е като летяща чиния вобще не ме кефи дизайна. Колко килогама тежи това нещо дано да успеете да се класирате по напред. КАто за евтина количка става. Но според мене за кола примерно серийна трябва да е по височка поне за българия де че с тия дупки

. Чрез гугъл преводача успях да разбера че това е индукционен превключвател на Хол или Hall Switch. Намерих няколко които се предлагат тук и единият ми направи впечатление, че е с подобна номерация - CYL49E. Прегледах datasheet-а му(за този намерих
. Чрез гугъл преводача успях да разбера че това е индукционен превключвател на Хол или Hall Switch. Намерих няколко които се предлагат тук и единият ми направи впечатление, че е с подобна номерация - CYL49E. Прегледах datasheet-а му(за този намерих  . Значи единствените кабели, които преди това бях размествал (всичко дойде навързано) са кабелите на мотора или по точно трите дебели кабела, които предполагам са трите фази от връзването в схема звезда и разменяйки ги мисля че съм разменил фазите(не си отбелязах оригиналното им връзване
 . Значи единствените кабели, които преди това бях размествал (всичко дойде навързано) са кабелите на мотора или по точно трите дебели кабела, които предполагам са трите фази от връзването в схема звезда и разменяйки ги мисля че съм разменил фазите(не си отбелязах оригиналното им връзване