• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ludiagsm - специалист
MMIel написа:
Много благодаря. Оказа се, че освен фазите на мотора са объркани и кабелчетата на датчиците на хол. Доста бързо улучих правилното им място. Всичко вече работи :mrgreen: . Трябва да почерпя :partyman:
Супер радвам се че съм помогнал :) пусни някви снимки на машинката.
sasko12345 - специалист
Вчера се прибрах в дъжд бая силен и оставих колелото но не откачих батерията. Връщам се и намирисвам нещо вони на изгоряло гледам контролера пуши. Отворих го и 1 мосфет К4145 се е разцепил и още 2 75НФ758 са попрвегрели незнам дали бачкат. Мисля или нов да си купя на 48 в. или да поправя този но незнам как да разбера какво му е.
ludiagsm - специалист
sasko12345 написа:
Вчера се прибрах в дъжд бая силен и оставих колелото но не откачих батерията. Връщам се и намирисвам нещо вони на изгоряло гледам контролера пуши. Отворих го и 1 мосфет К4145 се е разцепил и още 2 75НФ758 са попрвегрели незнам дали бачкат. Мисля или нов да си купя на 48 в. или да поправя този но незнам как да разбера какво му е.
Кофти работа , ако искаш мога да го погледна.
MMIel - специалист
ludiagsm написа:

Супер радвам се че съм помогнал :) пусни някви снимки на машинката.
Малко са кофти снимките с телефона, но по нататък ще кача по хубави.
Качвам и означенията на кабелите по цветове. Предполагам на всички китайски контролери кабелите са еднакви и може на някой да са от полза.

Прикачен файл

dscf5047.jpg
контролера
dscf5047.jpg (51.07 KиБ) Видяна 3004 пъти

Прикачен файл

yk85 36v350w.jpg
Характеристиките на контолера
yk85 36v350w.jpg (41.53 KиБ) Видяна 3004 пъти

Прикачен файл

Picture 0097r.jpg

Прикачен файл

Picture 0095r.jpg

Прикачен файл

Picture 0091r.jpg
Subsa - специалист
Много е откачено това колело.
Тази събота ще монтирам моя кит. Има ли мераклии за компания и бира много ясно :)
Мястото ще е в Младост 1
sasko12345 - специалист
subsa ако искаш батерии продавам 3 по 12ачаса и 2 по 7ачаса за 100 лева общо всичките. с 3 те по 12ачаса съм карал 2 месеца и контролера сега гръмна и мисля да си купя за 350 лв липо батерия и тези не ми трябват вече. 0883427704 ако решиш.
ludiagsm - специалист
Аз съм наработа днес няма начин успех с монтажа.
shosho1 - помощник
Здравейте на всички предвижващи се на ток. От скоро съм набелязал няколко кита от 1кв на 48 волта. Единият е на голден мотор пипе 3 а другите два са от български сайтове не знам удачно ли е да ги спомена като единия кит е с доста голям на вит хъб мотор черен на цвят и изглежда обещаващо но и по скъп съответно. Искам да се допитам до вас какво е най удачно да се избере на 48волта.

Прикачен файл

big kit.jpg
big kit.jpg (52.06 KиБ) Видяна 3292 пъти

Прикачен файл

48V-1000W-kit-1024x6831.jpg
filmatoplo - майстор
:) И мен ме интересува -реално върши ли работа това чудо :? и колко вата мотор е най удачен , заслужава ли си 250-350 ватов , или направо да скачам на нагоре .Дайте едно клипче на реално колело в действие , ама нашенско .
sasko12345 - специалист
има хора с по 2 кв колела има и с 250в. Аз карам 500в и мисля че не е толкова важно колко вата е мотора а какви са батериите. С 3 акумулатора по 12в 12ач олово дигам 35км и изкарва 25 км като разтояние. А с лифепо 36в 12ач дигам 40 км в час и изкарва 35 км. и баири катери доста по добре.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: