Тани написа:Даа, благодаря за конкретния отговор!!! Точно с тези препарати ще напръскам с дозата която ми препоръча! И за всички предимства и недостатъци на детелината също ти благодаря!Явно нещо не си ме разбрал правилно. Не правя реклама на сайтове, а ти препоръчах откъде може да вземеш информация как да се грижиш за растенията. Щом не ти се чете, а чакаш на готово някой да ти каже точно с какво да пръскаш и щом си решил да отменяш баща си в тази работа, ами попитай го него с какво ги е пръскал досега. Дърветата не са като лозето и зеленчуците да се пръскат след всеки дъжд, тях мана не ги хаща, затова ти препоръчах схема/по която и аз пръскам моите 70 дървета/ и мисля, че нямаше нужда да ти описвам точно с какво да пръскаш там си го пише. Още по-вече, че всеки си е създал някъква схема на пръскане /някой е доволен от един препарат, друг от друг препрат/, така, че ще получиш различни отговори. Най- добре първо почерпи информация от извора/тоест от баща си/ как и с какво ги е пръскал досега, а когато решиш да четеш тогава можеш да намериш много информация в нета. Извинявам се, ако не съм ти отговорил правилно в предният пост и съм те засегнал, но явно си още млад и тепърва има да се учиш. Успех.
От всичко написано от тебе ми стана само едно ясно - рекламата ти на ВЪНШНИЯ САЙТ! Лошо няма , но да кажеш нещо конкретни и да го посочиш като източник! А ти нищо не казваш , а само сочиш източника! Ако е писано в нашия сайт можеш спокойно да пишеш- чети преди да питаш , но като не е писано , ако отговаряш на някого трябва да му даваш и информация!