• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
lov - майстор
Аз и не можах да го сваля пак ми забива.

Благодарско нещо такова ми трябва. Явно ще трябва да наобиколя някоя от големите вериги. Защото на картинката има и други неща дето ще ми свършат работа.Като тоя "самоочистваш се дренаж". То човек докато не го види и пипне в ръце не му е ясно какво е. Струва ми че е с решетка под наклон и водата минава а боклуците се свличат. Та и от нещо такова бих имал нужда.
До сега не съм се вглежда в пластмасовите олуци щото съм скептично настроен към пластмасите изложени на слънце. Да не говорим че никъде по света не съм видял да се ползват такива. Да не говорим че хората си ги правят медни за по здрави. :lol: Ама поне идеята можем да откраднем. :?
Тани - модератор
Ха ха Lindab са всичко друго , но не и пластмасови улуци! Да не кажа и че са едни от най-добрите улуци в световен мащаб!

Изображение

http://www.lindab.bg/frameset/run_frame ... &T=39&L2=1
lov - майстор
Написах по инерция че са пластмасови щото не направих втори опит да влизам, че ми забиваше компа преди.
Няма лошо че са им хубави изделията. Ама що ли ония глупавите си ги правят от мед и неръждавейка а не с разни покрития. Не го пиша за да се заяждам с тебе а от чисто любопитство взех, че разрових снимките от моите скитания по света да видя кое как е.Традиционалисти са хората и това е. :lol: Не вярват на новите технологии.
Тани - модератор
lov написа:
Написах по инерция че са пластмасови щото не направих втори опит да влизам, че ми забиваше компа преди.
Няма лошо че са им хубави изделията. Ама що ли ония глупавите си ги правят от мед и неръждавейка а не с разни покрития. Не го пиша за да се заяждам с тебе а от чисто любопитство взех, че разрових снимките от моите скитания по света да видя кое как е.Традиционалисти са хората и това е. :lol: Не вярват на новите технологии.
Не съм си и помислил , че се заяждаш с мен. По скоро исках да те насоча къде да търсиш , че при пластмасите няма да ги намериш. Иначе за бюджетно решение смятам , че това е избора . Аз лично съм си избрал да монтирам Planja ,които са със същото качество , но имам възможност да ги взимам на по-добри цени .

ПП припомни ми вица за Майбаха :lol:

ППП

За тези които не знаят вица:

На едно кръстовище спират един до друг Трабант и Майбах. Шофьора на Трабанта сваля стъклото и пита шофьора на Майбаха:
- Как е, върви ли?
Шофьора на майбаха го поглежда отегчено и казва:
-Върви...
А шофьора на Трабанта му казва със съмнение:
- Абе върви.... гледам не ги карат много...
lov - майстор
Вица е много точен но за съжаление почнаха да ни вземат за мезе в последните години. Имам чувството че живеем в бананова държава и сме малоумници / то това може и да е вярно де/ И като почнат едни реклами едни чудеса. В общи линии всичките недостатъци на продукта са го превърнали в предимство.
Скоро писах за едни солари дето по приказките на консултанта едва ли не топлеха и на слънчева светлина. Дирих по едно време естествени гранитни плотове за кухнята, а те ме да ползвам технически гранит че бил по добър. Да не говорим там където го произвеждали само такова ползвали. А аз съм слязъл от самолета тъкмо преди два дена от същото място и такова животно там нема. И не стига че е по скъп ами аз на кого да вярвам на това което съм видял че е изкарало хилядолетия и не е мръднало или на продукт който от вчера се произвежда и щял да ме надживее.
И това са само много малка част от примерите с личен опит.
Та станал съм "Тома Неверни" от всякъде по принуда.
Не отричам новите технологии и материали даже не съм закостенял традиционалист даже точно обратното ползвам такива но ме дразни когато ни правят на балами.
k_yakov - напреднал
Те да бяха тез гранити само, опитват се да ни превърнат в общество на консуматори, по западен модел. Наслушах се на перфектното качество на разни артикули и марки които са тръгнали от вчера (било то телевизори, телефони, изолации, мазилки и грундове- та стигмет и до химически гранит и мрамор) лудница е бе брат, направо немам думи.
  • 1
  • 2

Тема "Превключване на олуци." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: