• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 62
Всички въпроси за вилата.
Стефко - специалист
Според мен Драго си разбира от работата. Лично мнение, без да сме се виждали на живо. И ще има по-голям успех, ако малко промени стила си на писане, и цените.
bulhomes2 - майстор
За това никой не спори. Но да си го видял да помогнена някой? Останал съм с впечатлението, че в този форум си помагаме с информация безплатно.
stiv1961 - майстор
Познахте от първия път :supz: , не обичам надути пуяци. На много хора съм помогнал, надявам се и на мен да помогнете. Критикувайте, давайте съвети, ако нещо не ви хареса развалям и започвам отново :-D
Междувременно армирах плочата и съм готов за изливането на бетона. Дали арматурата е достатъчно :? Площта е като трапец-190х170х140х11-12 см дебелина на плочата. Смятам, че ако забъркам 0.5 м3 бетон с кухините в тухлите ще ми стигне. А колко ли е половин кубик :? - напр. 10 колички смесена маса и 2.5 торби цимент, а?

Прикачен файл

200520121715.jpg

Прикачен файл

200520121716.jpg

Прикачен файл

200520121717.jpg
piron45 - майстор
Колега stiv1961 до тук се справяш чудесно, но защо над пълнежа си прекъснал арматурата. Не се стискай, а хвърли няколко пръчки повече да се върже изцяло. Не се знае във времето какви температури може да вдигнеш.
bulhomes2 - майстор
Не си оставил дупката под огнището, за която ти говорих.
stenmark - специалист
Стив,сметни си бетона така:1куб бетон тежи около 2.5т.Така като правиш сместа събирай кг и ще стане.Аз когато си бъркам малки количества винаги така си го смятам и до сега нямам грешка.Полвин кубик си е доста за бъркане на ръка.
iva6ki - специалист
С времето съм малко зле та чак сега се включвам :-D .

Шаблона се вижда към края на клипа.Дозира се еднакво разтвора и по-лесно се
оформят фугите а и по бързо.Става много добре =D>
batkotony - специалист
iva6ki написа:
С времето съм малко зле та чак сега се включвам :-D .

Шаблона се вижда към края на клипа.Дозира се еднакво разтвора и по-лесно се
оформят фугите а и по бързо.Става много добре =D>
Да помогна мъничко...а и да се види,че следя темата ,де... :-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lf18CbVJzFo[/youtube]
stiv1961 - майстор
Колега stiv1961 до тук се справяш чудесно, но защо над пълнежа си прекъснал арматурата. Не се стискай, а хвърли няколко пръчки повече да се върже изцяло. Не се знае във времето какви температури може да вдигнеш.
piron45, имам доста арматурно желязо Хартисало от друг обект, не от стискане, ще те послушам и ще вържа изцяло целия трапец, благодаря :partyman:
Не си оставил дупката под огнището, за която ти говорих.
bulhomes2, дупката е пред огнището, направил съм едно малко ,,кофражче", което се вижда на снимки 200520121716.jpg и 200520121715.jpg
jekasus - майстор
Като гледам какъв бункер си строиш, ще си сред оцелелите след 21.12.2012 г.. :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: