Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Emerald - модератор
Щорите и цветовете на стаите са в един тон.
Ааа...не са. :) Корал и розово не са един тон, но е много модно съчетание този сезон. Съвсем в тенденцията си с цветовото съчетание в хола. :lol: Лееко по-пудрено го дават розовото, но като за хол си е много добре по-неутрално. На първата снимка бие повече на праскова стената и разваля впечатлението от контраста, но на втората където розовее изглежда чудесно.
Matchless - специалист
radosttttt написа:
кухня
Много ми харесва гръбчето на кухнята от неръждавейка и ми се иска да сложа и аз. Сподели лесно ли се поддържа, остават ли следи от капки, пара и пръсти, обработена ли е с нещо?
radosttttt - напреднал
Що се отнася до неръждевейката, да лесно се потдържа с бебешко олио колкото и странно да звучи, изчиства се перфектно.

А за коментара на модератора почти нищо не се разбира, за това ще я помоля за повече яснота. :?
Последна промяна от radosttttt на нед окт 28, 2007 8:46 pm, променено общо 1 път.
radosttttt - напреднал
Благодаря за изказаните мнения.
8180 - майстор
radosttttt,
И от мен честито и със здраве!!!

Това под "любимите саксии" - плотчето на прозореца от какво е?
radosttttt - напреднал
Плодчето е от обикновен гръб - цвят инокс, а гърба под саксиите е от неръждевейка.

Благодаря за пожеланията, да ви се връща! =D> :popcorn:

:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
ironlady - модератор
Чудесен е станал апартамента.Аз лично се влюбих в смелите цветове и решения..Оригинално!...Честито и да си го ползвате дълги години :wink:
Всичко е станало чудесно. Стила на жилището се препокрива напълно с моите представи за уют и естетика.
На коя фирма е дивана в хола? Много ми харесва.
ICC - специалист
Супер е станало! Наистина сте смели и резултатът е отличен. Но както писа някой преди мен, най-голямото ви постижение е сладураната! Аз си помислих отначало дали не е някаква голяма кукла :) , страшно красиво дете, да ви е живо и здраво, само радост да ви носи!
ribnikolaevi - майстор
А водобраните пред гърба от неръждавейка от какъв материал са?

Тема "Цветен ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: