• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Окака Чука - специалист
casparcho написа:
Някаде да съм казал че съм богат ??? Има неща които мога да си позволя и неща които не :) За теб може да е циганско за мен не е , направил сам го както на мен ми харесва не както не теб или на друг или на дизайнер :) на мен ми харесва и си живея с голям кеф... А до евтината бира от Лидал ...доста по добра от каменица, загорка и тем подобни...точно тази бира е доста тачена в Германия и най-много пия в Мюнхен от нея като ходя. Важното е да ми хареса бирата а дали е от лидъл дали е 1 лв или 2 няма значение за мен :) Кухнята фирма ми искаше ....пари за МДФ гланс+ алуминиевите лайсни...дизайнерското студио много им допадна модела междодругото...но явно вкуса ти е по-добър
колега :)

Има един спектакъл-казва се "Монолог на Вагината" :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
s.v.atanasov написа:
Благодаря за одговора.Защо да ми е неграмотен въпроса.би ли обяснил.Някакви други предложения.Тая машина калибровали добре.
.
Питам ас и одговор не изкам :wink:
pavkatay - майстор
yaxoo написа:
мале къде ме върнахте с тази темичка колко топки са си отишли заради тези прашки малиии :-D никога няма да забравя като си купих първата ловна прашка леле какво криене падна за да не разбере маиками че сум си дал всичките пари събрани от нова година за прашка а колко бои изядох като разбра ауу не искам да се сещам но и до ден днешен знам че колкото и бои да съм изял никога няма да съжалявам защото удоволствиео от моментите с тази прашка бяха едни от най незабравимите :-D още пазя тази прашка която и до ден днешен си стои скрита на същото място уви вече с изгнили ластици но скоро я видях и реших да я посъживя и смятам да се разровя из ловно рибарските да видя дали продавт резервни ластици ,защото на скоро ходих в един ловно рибарски магазин и там забелязо че продават подобни прашки които използват рибарите за разпръскване на захранка дано имам кусмет че да изляза да поцъкам малко из природата като едно време само аз и прашката и йоб пулен с камани :-D
Ето последиците от писането на латиница :)
stiv1961 - майстор
Особено ,,йоба пулен с камани" :-D
batkotony - специалист
Eх,този български език... :lol:
koleva83 написа:
...слабите шпакловчици компенсират с яко шкурене...
a_anastassov - специалист
batkotony,
Прочетох цитата по следния начин :
...слабите "шпакловчици" компенсират с "яко шкурене"...
и бих добавил :
Поддържайте "инструмента си",той е ваш!!!
ВЕЛИКИ МИСЛИ. =D>
Предполагам, че вторият цитат не Ви обижда.
Добавени са кавички към двата цитата за да се получи шега.
Тани - модератор
agrar4o написа:
Здравейте колеги кажете какво може да му е на кьртача и как може да се управи,значи изчезна му ударното докато къртих един бетон
batkotony - специалист
a_anastassov написа:
batkotony,
Прочетох цитата по следния начин :
...слабите "шпакловчици" компенсират с "яко шкурене"...
и бих добавил :
Поддържайте "инструмента си",той е ваш!!!
ВЕЛИКИ МИСЛИ. =D>
Предполагам, че вторият цитат не Ви обижда.
Добавени са кавички към двата цитата за да се получи шега.
Ами какво да кажа?...Личи си,че сме от една порода... :-D
8180 - майстор
Тани написа:
agrar4o написа:
Здравейте колеги кажете какво може да му е на кьртача и как може да се управи,значи изчезна му ударното докато къртих един бетон
mitko64 написа:
Твоя, гледам е друга компнировка перфоратор и не знам дали е същото.
Става все по интересно.
stiv1961 - майстор
ИНТЕРЕСУВАТ МЕ ВСИКИ ВАРИАНТИ ЗА ОЦВЕТЯВНЕ НА ВАРОВА МАЗИЛКА ВЪНШНО
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: