• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
EDI - майстор
По принцип се ползват отделно, но аз бих сложил първо АНТИСЕПТИК-а, после другия.Трите кутии трябва да ти стигнат за 25 квадрата 2 ръце ми се струва, първо карай с него.Ако има някакво старо покритие го махни, макар и така да се държат много добре.Имах един безиросан джам.Преди 8 години правих един ремонт и донякъде свалих безира, но не всичко.Отгоре лакирах с водоразтворим СОКРАТЕС, още не е мръднал.Само малко разцветката стана неравномерна при лакирането.
vipp1 - напреднал
Точво така и ще направя.
Материала е нов, импрегниран с резистол - казаха от фирмата че не влиза в конфликт с аквата.

p.s.
За каква Ария иде реч в подписа ти :rock: ????
vipp1 - напреднал
Да, за това попитах - Кипелов - Холстинин - Грановский - Львов - Покровский и .......
Яко :rock:
EDI - майстор
Яко, че и отгоре :supz: .Сега са с вокал Житняков от ГРАН КУРАЖЪ.
radius - майстор
Ейй, изкупихте Dufa-ta, нямаха 3 кутии антисептик и взех 2 обикновен и 1 антисептик за челните дъски.
EDI - майстор
:lol: че той този магазин много малко количество държи.В Ямбол, от където си купувам, магазина е малък, но има от всички разцветки поне по 5-6 кутии.
vipp1 - напреднал
EDI написа:
:lol: че той този магазин много малко количество държи.В Ямбол, от където си купувам, магазина е малък, но има от всички разцветки поне по 5-6 кутии.
Много съм доволен от лака!
Специални благодарности на EDI за ценната информация! =D>
EDI - майстор
Радвам се, че успях да помогна :partyman:
vipp1 - напреднал
EDI написа:
Радвам се, че успях да помогна :partyman:
лс
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5