Направи един скрийн шот на документа в jpg. формат и го поствай като снимка.

Надявам се да не е прекалено грозно.Горните ще ги водя по тези.Отворът за мивката ще го правя със зеги.За сега не мога да се сетя за друго.Утре ако имам време ще начертая и горните.И ще очаквам с интерес грешките си,евентуално да ги изчистя.Най-голямо притеснение ми е пак казвам несиметричността.Отворен съм към всякакви идеи и критика.Извинявам се за грозното чертане!
 Надявам се да не е прекалено грозно.Горните ще ги водя по тези.Отворът за мивката ще го правя със зеги.За сега не мога да се сетя за друго.Утре ако имам време ще начертая и горните.И ще очаквам с интерес грешките си,евентуално да ги изчистя.Най-голямо притеснение ми е пак казвам несиметричността.Отворен съм към всякакви идеи и критика.Извинявам се за грозното чертане! ЗАНАЯТА СЕ КРАДЕ.Много станахте по гаражи  и мазета, направят ви разкроя ,налепят  ви кантове ,и после навиете видите и ставате големите майстори.А ма щом тука има серсеми да ви казват кое как се прави, и те ще умрат от глад в тази криза.Поредният писач с 10 мнения ,дори не казвате едно БЛАГОДАРЯ .Безплатните обяди свършиха - АХМЕД ДОГАН.
 ЗАНАЯТА СЕ КРАДЕ.Много станахте по гаражи  и мазета, направят ви разкроя ,налепят  ви кантове ,и после навиете видите и ставате големите майстори.А ма щом тука има серсеми да ви казват кое как се прави, и те ще умрат от глад в тази криза.Поредният писач с 10 мнения ,дори не казвате едно БЛАГОДАРЯ .Безплатните обяди свършиха - АХМЕД ДОГАН.
 Затова аз се хванах и си я сглобих - има фирми дето се заниамват с дизайн, предлагат ти цялостно решение, предварително да видиш кое как , цветове и т.н. При такова решение някак съм по -съгласен да се иска материал/ труд 1:1 ама да ми се хване "бай Иван" да ми поръча всичко в Салекс и за ми вземе още толквоа за труд мерси - че и всичко с евтин обков и материали..няма нужда..
  Затова аз се хванах и си я сглобих - има фирми дето се заниамват с дизайн, предлагат ти цялостно решение, предварително да видиш кое как , цветове и т.н. При такова решение някак съм по -съгласен да се иска материал/ труд 1:1 ама да ми се хване "бай Иван" да ми поръча всичко в Салекс и за ми вземе още толквоа за труд мерси - че и всичко с евтин обков и материали..няма нужда.. Който иска и може да помогне нека го прави , ако не - нека мълчи , не виждам с какво ще е полезен освен такива последващи мнения  и полемики ...
 Който иска и може да помогне нека го прави , ако не - нека мълчи , не виждам с какво ще е полезен освен такива последващи мнения  и полемики ...