masterval написа:Това е велико! Цял трабант вкаран в бус?И е във Велико Търново.

masterval написа:Това е велико! Цял трабант вкаран в бус?И е във Велико Търново.
iivanov написа:Не ви ли се вдига адреналина?Ако в надписа на снимката, ударението в първата дума е на втората, а не на третата буква.
a_anastassov написа:Аз наистина сложих ударението на втората буква, когато видях снимката (помислих, че е кръчма за избрани клиентиiivanov написа:Не ви ли се вдига адреналина?Ако в надписа на снимката, ударението в първата дума е на втората, а не на третата буква.
Найденов написа: Аз наистина сложих ударението на втората буква, когато видях снимката (помислих, че е кръчма за избрани клиентиЛюбопитно е от кое населено място е снимката - от Перник (с най-добри чувства към перничани с чувство за хумор) или ... ?)
a_anastassov написа:Не е ПерникНайденов написа: Аз наистина сложих ударението на втората буква, когато видях снимката (помислих, че е кръчма за избрани клиентиЛюбопитно е от кое населено място е снимката - от Перник (с най-добри чувства към перничани с чувство за хумор) или ... ?)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: