• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
smuggler - напреднал
Здравейте.Ще ми бъде интересно да чуя критики и съвети за първото ми изделие

Прикачен файл

IMG_2082.jpg

Прикачен файл

IMG_2072.jpg

Прикачен файл

IMG_1263.jpg
comunikator - специалист
На мен лично ми харесва страшно много!
kuuuuuul - майстор
Супер е :supz: С какво си я импрегнирал?
smuggler - напреднал
comunikator,kuuuuuul благодаря!
минах я със зелена патина,после яко шкурене и накрая лак.при нанасяне на лака веднага забърсвам с парцал,за да прозират зелените жилки.мисля,че така защитата от влага е минимална и се чудя с какво да запечатам без да променям цвета.
housedoktor - майстор
Чудесна работа,браво !
ZEDYCUS - майстор
=D> Браво, страхотна пейкла е станала. И на мен ми е интересно импрегнирана ли е с нещо.
parketmilanov - специалист
бравос!супер си се справил като за 1 ва!
само внимавай с омешването на различни по вид,тип,и марка химии за оцветяване,патиниране и запечатване,понякога има много изненади/отлюпване на лакове,байцове,патини/ама това е когато се прекали:)
поздрави и успехи ,както и да ни радваш изненадваш с още изделия:)
EDI - майстор
Много добре е станала, браво :partyman: Само едно нещо не мога да видя добре от снимката, дали облекалката има наклон назад.Ако не си дал наклон, а е вертикална облегалката, ще има криви гърбове, много неудобно се стои.Преди няколко години, когато за първи път правих един стол среден размер за обща употреба по двора, не съобразих това положение и облегалката я направих вертикална.Ако не се облягаш бива, но ако се облегнеш е много неудобно.
VLADO66 - майстор
Хубава е пейката само че имам една забележка петите на които е стъпила на земята ако е навън ще изгният бързо.Или трябва да ги махнеш или да ги отделиш от земята.Търси се по-малка площ на съприкосновение.
iavor - специалист
Станала е като от приказките. Поздравления !
  • 1
  • 2

Тема "Първа пейка.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: