Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pinka - помощник
Хванат е с г-образни планки.Вратичките за шкафа още не са готови.Когато ги монтират ще кача снимки.Разбирам че си от Варна там не предлагат ли плотове от ПВЦ или МДФ?
angel_ov - специалист
А душ кабината ти ли си я правил?
кака Лара - специалист
pinka написа:
Хванат е с г-образни планки.Вратичките за шкафа още не са готови.Когато ги монтират ще кача снимки.Разбирам че си от Варна там не предлагат ли плотове от ПВЦ или МДФ?
ПВЦ все още не мога да намеря (плс, някой ако знае...), МДФ - колкото искаш, но се чудя дали да изчакам да видя твоя колко ще издържи :-D
Чакаме да разкажеш и за душ кабината
pinka - помощник
Да познахте сам си я правих излиза по-евтино а и можеш да вложиш фантазия.Щом като има МДФ във Варна знаеш ли цената и ако може да ми дадеш някакъв сайт да погледна ще съм благодарен.
angel_ov - специалист
Стъкло? Държачи? Панти? Цени? Тотал?
кака Лара - специалист
pinka написа:
Да познахте сам си я правих излиза по-евтино а и можеш да вложиш фантазия.Щом като има МДФ във Варна знаеш ли цената и ако може да ми дадеш някакъв сайт да погледна ще съм благодарен.
скоро гледах в Практикер цели плотове (май около 2.40м бяха), но днес ще ходя пак и ще ъпдейтна информацията
tottenham - специалист
пинка, би ли казал относно тези Г-образни планки с какъв размер са, от къде ги закупи, през какво разстояние ги монтира и с дюбели ли?
pinka - помощник
Планките ги купих от магазин за крепежни елементи водят се пранки за монтиране на рафтове.Размерите са най различни ас ползвах с едно кпо-късо и едно по-дълго рамо но точните размери не мога да ти кажа.Сложих общо четири.Сруват ококло 2 лева в зависимост от големината.Казаха ми че и в Метро продават подобни.
tottenham - специалист
а ако реша плота да го направя с гранит, то предполагам ще трябва да изливам и бетонен плот нали? Ако някой знае нещо по въпроса нека сподели, колко да дебел и т.н.?

Тема "плот ва вградена мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: