• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
tonyboy - специалист
Ради Тодоров написа:
Някой да ми каже с зарядно 36v 1.2A колко време е нужно да се заредят напълно 3x7ah 12v батерий.
7 : 1.2 =5.8 часа
но понеже ще има малко останал ток в батериите - малко по малко, зарядното не ти ли е автоматично да изключи като се заредят ?
tonyboy - специалист
sasko12345 написа:
Незнам но на 48волта е наистина брутално върви много по добре. Направо пили гуми
обмислям този вариянт , но не съм сигурен дали няма да изгоря контролера, ти твоя така ли го изгори, изобщо нещо преправял ли си по него или направо сложи още един акумулатор ?
Ради Тодоров - специалист
tonyboy написа:
Ради Тодоров написа:
Някой да ми каже с зарядно 36v 1.2A колко време е нужно да се заредят напълно 3x7ah 12v батерий.
но понеже ще има малко останал ток в батериите - малко по малко, зарядното не ти ли е автоматично да изключи като се заредят ?
Не знам дали има функция да се изключва само от конрад съм го купил.И каква стана тя 15 часа ли да зареждам 3 батерий или бъркам?
tonyboy - специалист
Ради Тодоров написа:
tonyboy написа:
Ради Тодоров написа:
Не знам дали има функция да се изключва само от конрад съм го купил.И каква стана тя 15 часа ли да зареждам 3 батерий или бъркам?
вържеш ги трите последователно да станат 36в и зареждаш 5 часа
Ради Тодоров - специалист
Това ме интересуваше благодаря.
Здравей,те ако има някой от Русе можем да си спретнем някой збирка да обменим опит и понякой
бира.
tonyboy - специалист
iliian1 написа:
Здравей,те ако има някой от Русе можем да си спретнем някой збирка да обменим опит и понякой
бира.
има , дай имейл за връзка навит съм за :drinkers: :drinkers: :drinkers:
sasko12345 - специалист
tonyboy написа:
sasko12345 написа:
Незнам но на 48волта е наистина брутално върви много по добре. Направо пили гуми
обмислям този вариянт , но не съм сигурен дали няма да изгоря контролера, ти твоя така ли го изгори, изобщо нещо преправял ли си по него или направо сложи още един акумулатор ?

Аз смених контролера стария изгоря заради каране през дъжд но е поправимо само че ме мързи сега. Аз имам проблем като зареждам батериите 2 от тях се загряват много а другите 2 изобщо зареждам ги за сега с зарядно за кола скоро ще имам друго на 48в.
kartell - напреднал
Най-накрая всичко е готово по новата сглобка. На равно без да помагам с педали вдигна 43 km/h с 28 инча капли. Аз лично нищо не съм преправял по контролери и т.н.. С тънките гумета е голям кеф, но трябва много пазене по дупките. Според мен с литиеви батерии може би ще достигне 50 km/h на равно без да му се помага, но сигурно ще е следващия сезон.
Остана да накроя кожен калъф, че другия от старото не става.
Прикачен файл:
2012-06-08 16.30.10.jpg
Прикачен файл:
2012-06-08 16.30.57.jpg
Прикачен файл:
2012-06-08 16.31.38.jpg
Прикачен файл:
2012-06-08 16.30.32.jpg
sasko12345 - специалист
Като са под наклон акумулаторите не праят ли проблем. Загряват ли при зареждане примерно 1 загрява друг не.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: