• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Стефко - специалист
Колеги, принуден съм да търся майстори от Пловдив.
Причина - на 2 април си строших крака, и съм напълно неработоспособен. За момента се предвижвам с патерици. А времето тече. Ако не намеря, ще се наложи да чакам да се оправя. И тогава да продължа сам, както и досега.

Работа имам много, и най-разнообразна. Ако някой е свободен през август/само тогава ще съм на обекта/, може да ме потърси на ЛС за контакт. Условия - качествена работа под мой надзор и на поносими цени/за да мога да преценя до къде ще ми стигнат парите/. Ако някой се навие, да се подготви с оферта.

Работите са следните:
1. Отливане на бетон около къщата. Разполагам със собствена бетонобъркачка. Работата се състои в залагане и нивелиране със съответните наклони на дървени майки, зареждане на бетонобъркачката, разнасяне на бетона и обработка.
2. Заедно с отливане на бетона може да се правят заварочни дейности. Снимката е от преди 3 г. Трябва да се заложат профили на тавана по още един между съществуващите, тъй като ще има тавански стаи. Има да се прави и метално стълбище към таванските стаи.
3. След заварочните работи трябва да се прави окачен таван и стени с гипскартон. От снимката се вижда, че стени няма. Има само носещи колони и метални Х връзки.

Забележка: Ако темата се изроди, ще помоля модераторите да я изтрият. Няма нужда от заядливи постове.

Прикачен файл

P8200036.jpg
EDI - майстор
Жалко за сакатлъка, бързо да оздравяваш.Ако беше наблизо, щах да идвам и без пари да ти помагам с каквото мога, ама си доста далеч.
Стефко - специалист
Еди, добрите хора не са много. Мерси за желанието. Аз също обичам много да помагам безвъзмездно. Ако тая вила беше тук, където живея, до сега да беше построена. Много приятели искат да дойдат и да помагат без заплащане, но аз не искам така.
torbalan - Дървен философ
Е, щом има мераклии да помагат, от теб бирата и мезето... и така :)
Стефко - специалист
Май няма мераклии да изкарат някой лев.
Стефко - специалист
Вече съм на обекта, и съм приготвил бирата и мезето. Чакам мераклии за работа :?

Вече отляхме бетонна площадка с размери 3,6х4,5 м за басейна. Басейна е монтиран, и водата се топли вече.
bulhomes2 - майстор
Гледам, че сте монтиралИ басейна. Значи имаш хора, за което - позравления! Басейна пластмасов ли е, че се "монтира"?
Чаро - Акълия
Добре де, ма не махнаха ли разделите за обяви?
Има си сайтове за целта, тук тия работи май бяха позабранени :-D
Оооо, сетих се- има и 'специален режим'...
Не че ми пука, ако бях на близо дори бих наминал, ама принципите не са ли принципи!?
Стефко нищо лично... :roll:
MamaMy - майстор
Чаро, я пак си погледни аватара! :wink:

ПП пък като видя подписа ти и си мисля: - Ако срещнеш баба Яга, дали няма да ти умре вълшебната пръчица? :lol:
Чаро - Акълия
:lol:
Нищо не е случайно...
При такива условия качествените хора (ако още са тук- България, форума :-D )
само наблюдават.
Не знам за баба Яга, ама Червената шапчица... ох Червената шапчица! А с Алиса сме само приятели :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Търся майстори по принуда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: