MMIel Като гледам с какви батерии си, мисля си, че ще ти се налага да ползваш превключвателя на скоростите. Да ги зареждаш по 2 пъти на ден и то почти ги разреждаш до минималния им праг, няма да ги бъде много. Ако забеляза, на старото колело бях със същите превключватели като твоите, но бях разменил местата на ръчката за ускорение и на това за стоп/мигачи. Бяха подредени така - най-отвътре лост за спирачката, после лост за ускорение, превключвател на скоростите, става дума за дясната страна. Там пластина за удължаване също е добър вариант. Не знам как е при теб, но аз като държа 15 мин. натиснат лоста на газта и ми се схваща пръста, затова гледам да ми е максимално удобно. Дано да ти е удобно както си го монтирал сега.
Не знам до колко са същите стопчетата, защото аз имам по 3 светодиода за всеки мигач и 5 светодиода за стоп/габарит. Когато натисна стопа светват и 5-те. Освен това същите 5 светят и габаритен режим, в зависимост от програмата. Когато светят само за габарит или само за спирачка светят с един интензитет, а когато един или няколко светодиода съвпаднат да светят едновременно за габарит и стоп, светят по-силно.
gotiniq7 положението е по-зле от колкото го представяш.
При 12Ач акумулатори им дават този капацитет при 0,6А ток. Тук могат да се видят пълните характеристики на моите акумулатори http://www.sunnyway-battery.com/PDF/ge/ ... 812V12.pdf , които са на има няма 20-30 цикъла и стоят под леглото. Освен голямото им тегло, много ме дразнеше и как не можеха да захранват двигателя по баирите нагоре. Аз обичам да си въртя, но бързо се уморявам и съвместното използване на ел. двигател и моята тяга ми пасваха идеално. Освен всичко останало, добре се вижда в линка който дадох, че за 12месеца съхранение, капацитета им пада до 65%
Не знам до колко са същите стопчетата, защото аз имам по 3 светодиода за всеки мигач и 5 светодиода за стоп/габарит. Когато натисна стопа светват и 5-те. Освен това същите 5 светят и габаритен режим, в зависимост от програмата. Когато светят само за габарит или само за спирачка светят с един интензитет, а когато един или няколко светодиода съвпаднат да светят едновременно за габарит и стоп, светят по-силно.
gotiniq7 положението е по-зле от колкото го представяш.