• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
bulhomes2 - майстор
Не е правилно да пускам 2 поста един след друг, но понеже става въпрос за друго си позволявам да вдигна темата.

ArturDent също търси диск и е готов да си плати за него, но е много срамлив и затуй питам заради него :mrgreen: :lol: :-D .
MamaMy - майстор
bulhomes2, mladkal обеща да потърси. Той не беше разбрал от каква точно машина са, но след малко обяснения, схвана и каза, че май ще намери.
На тая софра все срамливи тихи и набожни се бехте събрале. Добре, че не съм пуснал всички клипчета, че ... :-D
kapanec - специалист
Вчера и аз имах удолствието да си наравя "валандър" и останах очарован ,приготвенето става бързо и вкусно

Прикачен файл

S7008015.JPG

Прикачен файл

S7008014.JPG

Прикачен файл

S7008010.JPG

Прикачен файл

S7008009.JPG

Прикачен файл

S7008007.JPG
firediesel - специалист
Пробвах моя валандър със газова простия (българска) но явно не се нагрява както трябва целия. Може да се пече в радиус около 20-21 см от центъра а по края е по-слабо (моя е с диаметър 56 см). Всичко става супер но май идва слабичка за този размер. Променяли ли сте дюзата на пиростията да се вдигне мощността?

Прикачен файл

IMG_3401.JPG
Ето за какво става дума
IMG_3401.JPG (52.17 KиБ) Видяна 3919 пъти
batkotony - специалист
Снимай само пиростията,с коя горелка е-малката или голямата?Аз съм с българска с голямата горелка и не смея да усиля,че става страшно... :)
stiv1961 - майстор
Моята също е българска и както казва batkotony работи на среден режим. Ако я усиля до край сигурно ще зачерви валандара :axe: :-D
smoka - помощник
привет .
имам желание и аз да си изработя подобен уред но не успявам да си намеря диск от брана.моля ако на някой му се намира излишен диск да ми драсне на ЛС да се уговорим за достваката и цената
filmatoplo - майстор
:) Днес отивам в един магазин за дрехи и какво да видя -стойките за дрехи са поставени на Валандри :wink: .Има вариант -обир на магазина :wink: , ама ще ме помислят за луд че , само съм отмъкнал стойките без нито една дреха :lol: .
torbalan - Дървен философ
ако дигнеш само стойките - бързо ще те намерят :)

за това за маскировка, свии и дрехите... ;)
zz_stefanov - майстор
filmatoplo написа:
:) Днес отивам в един магазин за дрехи и какво да видя -стойките за дрехи са поставени на Валандри :wink: .Има вариант -обир на магазина :wink: , ама ще ме помислят за луд че , само съм отмъкнал стойките без нито една дреха :lol: .
Ползвай екипировката от аватара си :)
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: