Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
koleva83 - специалист
VLADO66 написа:
Полиуретанов уплътнител PU 25 или 50, първия се нанася с обикновен пистолет за силикон и е в обсега на умения на една дама.
Ама моля ти се. Няма да го правя аз.
Просто искат да ме ушият с некви цифри на некви немски лепила и ги изгоних.
Казах, че аз ще им доставя лепилото на моя отговорност. Каквото-такова
VLADO66 - майстор
Малко е специфично-ако има пълнеж,с полиуретана ще е скъпо.понякога избиват соли и има проблем с адхезията.Циментовите лепила на Боро флекс и Церезит СМ 17плюс са хубави.
Pooh - майстор
koleva83 написа:
VLADO66 написа:
Полиуретанов уплътнител PU 25 или 50, първия се нанася с обикновен пистолет за силикон и е в обсега на умения на една дама.
Явно знаете какво Ви трябва, не разбирам, защо питате тук?
Има и Продавач-консултанти по големите магазини - те също могат да Ви помогнат.

П.П. От чисто любопитство - когато стане "сакатлък", а той обезателно става, когато хората се занимават с това, от което не разбират, кой ще бъде виновен? Вие или "кожодерите"? И да очакваме ли тема "Некадърници ми лепиха плочките и половината изпадаха, защо и какво му е лошото на канцеларското лепило?"

Не приемайте поста ми прекалено сериозно ... по-скоро като "Размисли и страсти на един кожодер" :?
koleva83 - специалист
Pooh написа:
koleva83 написа:
VLADO66 написа:
Явно знаете какво Ви трябва, не разбирам, защо питате тук?
Има и Продавач-консултанти по големите магазини - те също могат да Ви помогнат.

П.П. От чисто любопитство - когато стане "сакатлък", а той обезателно става, когато хората се занимават с това, от което не разбират, кой ще бъде виновен? Вие или "кожодерите"? И да очакваме ли тема "Некадърници ми лепиха плочките и половината изпадаха, защо и какво му е лошото на канцеларското лепило?"

Не приемайте поста ми прекалено сериозно ... по-скоро като "Размисли и страсти на един кожодер" :?

Ама моля ви се господине...кожодерите може отнякъде да си намират лепилото за 25 лв чувал, а на мен да ми обявяват 58...
Та аз затова търся КАЧЕСТВЕНО лепило, но без тия яки надценки за " доставката" / и евентуално липсата на информация на балъците :mrgreen: /
Pooh - майстор
:shock:
Хлъц!!!
Ами, ако се пазарите отделно за труда и материалите - Ваше неотменно право е да получавате касови бележки за материалите, които плащате. Или пък да Ви кажат марка и количество на нужните мат'ряли и Вие да си извършите доставката самостоятелно. Притесненията ми като "кожодер" са, че случаят е малко по-различен - 99% от финансите сте вложили в стъклокерамиката и сега всяка сума над оставащият 1% Ви се струва "престъпление". Ако съм в грешка - извинете ме - гадаенето ми е само хоби :wink:
ozimen - специалист
АК-22 на изомат е твоето лепило. питаш майстора какво лепило му трябва и отиваш си го купуваш сама като имаш съмнения ,че те товарят.
VLADO66 - майстор
Предполагам че щом става дума за сериозна хидроизолация на колона и специфични плочки става дума за басейн.В този случай не бих се ангажирал с вид на лепило поради наличието на съответните препарати във водата и евентуалните въздействия върху лепилото за което си признавам че ако дам категорична препоръка не мога да дам гаранция.
stiv1961 - майстор
Когато купувах плочките за моя басейн ми препоръчаха и лепилото, и фугината. По спомен 25 кг. беше 10 лв. :)
А, ето ги плочките и лепилото:

Прикачен файл

плочки.jpg
плочки.jpg (74.43 KиБ) Видяна 2999 пъти
MamaMy - майстор
Pooh написа:
:shock:
Хлъц!!!
Ами, ако се пазарите отделно за труда и материалите - Ваше неотменно право е да получавате касови бележки за материалите, които плащате. Или пък да Ви кажат марка и количество на нужните мат'ряли и Вие да си извършите доставката самостоятелно. Притесненията ми като "кожодер" са, че случаят е малко по-различен - 99% от финансите сте вложили в стъклокерамиката и сега всяка сума над оставащият 1% Ви се струва "престъпление". Ако съм в грешка - извинете ме - гадаенето ми е само хоби :wink:
В началото на моя ремонт и аз бях толкова наивен. Да, но като обикаляш цял ден и ти запомнят физиономията по строителните магазини, почнаха да ме питат: "За колко пари да ви чукнем касовата бележка?"
Естествено аз в началото не стоплих :? . Чак като ми се отчиташе един "майстор" за нещо което го бях запомнил като цена, се сетих и ми светна :idea: . За това и си правя повечето неща сам.
koleva83 - специалист
ozimen написа:
АК-22 на изомат е твоето лепило. питаш майстора какво лепило му трябва и отиваш си го купуваш сама като имаш съмнения ,че те товарят.

Много благодаря!
Сега го видях с помощта на Гугъл. Прочетох му описанието и ТОЧНО това ми трябва. И цената прилична, 27 лв за чувал от 25 кг.
Благодаря и на всички останали за съветите.
П.П. А колоната е в баня, но на ъгъла на изградена душ-кабина и върху нея ще плиска яко вода от душа./ или подвижния душ/

Тема "Предложете ми добро лепило" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: