• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 60
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vlado_sm - специалист
Свързах се с представител на тези горелки след доста усилия и те казаха , че наистина има като опция такова нещо-даваш още 119 лв и се слага системата.
LazarGanev - "Велик майстор"
Интересно ми е каква е тая система за 100лв, дето ще върши работа :?
vlado_sm - специалист
Ами ако в крайна сметка се спра на тази горелка и ми я монтират ще кажа, ама за сега мога да предам само думите на представителя с който се свързах-фирма Тюлипс мисля че беше.За съжаление имат представител тук но не поддържат наличности-ако искам поръчват и така-не мога да я видя какво представлява тая "система за самопочистване" :)
Е, хубу де, ама нещо чертеж, схема, описание нямат ли?
vlado_sm - специалист
Честно казано не съм се интересувал, понеже няма и да я разбера и да ми я пратят-все пак не съм на вътре с тези неща-здравен работник съм не инженер - затова и разпитвам из форумите за мнения и съвети от хора които си разбират от работата :)
Е, то инженерите сме здравните работници на машините, ама за да дадем отговор ни трябва чертеж - опитай да поискаш и после ми го прати на lazarganev@abv.bg да го прослушам този механизъм, да му измеря кръвното, да му направя кардиограма и да си дам мнението колко е здрав :wink:
nikisv - специалист
Котелът им е копие на OPOP а горелката може да ся я краднали от IWABO.http://www.youtube.com/watch?v=G9aJWwvO ... re=related
digitalpr - специалист
Най-вероятно тази седмица ще слагат горелката. Реших да сменя въжето, което уплътнява вратата на котела към тялото му. Едвам извадих старото, сложих новото, но като че ли новото е една идея по-тънко и не уплътнява добре. Вратата хлопа леко в затворено положение. Имат ли размери тия въжета? Двойно усукано, не мисля че ще успея да го напъхам, твърде дебело ми се стори.
vlado_sm - специалист
Ами аз вече я поръчах-до 1-2 седмици ще пристигне така, че ще я видя на живо.Да се надяваме ,че всичко ще е наред.Служителката ми обясни с няколко думи принципа на работа и предполагам , че може да върши и добра работа-със сигурност не мисля , че ще пречи.Сега остава да си харесам и пелети от къде да взема и съм готов.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 60

Тема "Пелетни горелки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: