Ел. инструментите. Консумативи.
reingar-x - специалист
Здравейте мой познат който е в Англия си е намерил Hilti Te 22 перфоратор и HILTI ST1800 електрически винтоверт,може ли някой да каже какви са техническите характеристики на моделите както и впечатления от тях търсих из нета но не намерих нищо освен обяви.
zimel - специалист
http://www.hilti.bg/holbg/

За техническите характеристики можеш да направиш запитване на горният сайт.

За лични впечатления от тези машини немога да ти дам , аз работя с ТЕ 6, ТЕ 7-С, ТЕ 16 , ТЕ 35.

Винтовертите ИМ нищо неструват- боклуци!. Спрямо цена - качество, така ги определям.

Ако са евтини- да ги взима!

Хубаво е да погледне на етикетите, какво пише- чайнатаун или ЛИХТЕНЩАЙН.

Е, това последното е , ако етикетите все още са четливи, лихтенщайнските машини са мноого по-добри от китайските, нищо , че фирмата си следяла за качеството.
reingar-x - специалист
За Те 22 се вижда,че е правено в Лихтенщайн модела е стар и пише мощност 520 вата но никъде не се споменава за силата на удара и мнение за модела.За винтоверта не се чета къде е правен той не е с батерия а е със захранване от ел.мрежата,за него четох тук в форума,че бил най-добрия уж но пак няма техническа характеристика.
masterval - майстор
Винтовертът е професионален за сухо строителство, но май не е точно за гипскартон, а за метал, за самонарезни винтове, гипсофазер и др.под. Прочетох, че е "винтонавивна машина", квото и да значи това. Много е мощен, тежък. Но ако ще му се търси пазар тук, на повече от 250 лева не бих разчитал.
reingar-x - специалист
Винтоверта вече е негова собственост,каза ми че е доста силен момчето си го купува за негови нужди ще си прави някакви клетки и ще го пробва за гипсокартон пак за него просто го е намерил за малко пари.Сега събирам мнения за перфоратора Те22 ако някой знае нещо да пише.
shadowman - майстор
Аз да попитам в тази тема, верно ли е, че хилти са търговска марка и нямат производство и нещата им се правят от крес.
idunno - специалист
ТЕ - 22 е добра машина, но много стар модел и хилти не поддържат части за него.По заложни къщи съм го виждал за около 180 лв.В ebay сигурно има резервни части все още.
ST 1800 го ползвам за навиване на самонарезни винтове и е много добра машина.За монтаж на сандвич панели или ламарини е супер.

Тема "Въпрос за техническите характеристики на два модела Hilti?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: