От мобилни телефони до цифрови камери
LazarGanev - "Велик майстор"
Абе и аз това казах още в началото, ама хора разни :wink:
zimel - специалист
LazarGanev написа:
Абе и аз това казах още в началото, ама хора разни :wink:

Ама ти обяснявал ли си някога на таксиджия нещо? :?

Всичките са учили в едно и също училище... :-D

Ще почне да ти обяснява... та чак ще пожълтееш... :lol:

Човека каза, че това му е задача поставена от ПРИЯТЕЛ...
hidrazin - майстор
Тоя човек ще даде сума пари, за да може да следи проблема си, вместо да го реши ... Схеми, зумери, майстори, свързване ... :supz:
Нищо няма да даде - прочети самото начало на темата. Там пише "един приятел таксиджия".
Не се казва таксиджия а БАКШИШ !!! :lol:
Вчера разкарах един. Взел си от един гараж, дето мъкнат от германия боклуци втора ръка едно DVD за 5 лева
ама не му четяло дисковете. Една седмица ме гони докато го разкарам и препратя в един сервиз, защото знам
какво си мисли - "Тоя ще ми го оправи, аз 2-3 пъти ще му взема вместо 2,5 лева по 2 лева и сме квит. Колко да му струва
поправката като съм го купил за 5 лева? " Та внимателската с бакшишите и никаква прошка. На този съм му взел чичо
стойчо и без прочее.
:partyman:
toraibata - специалист
Ами не е хубаво да слагате всички таксиметрови шофьори под един знаменател.За твое сведение с това момче се познавам от първи курс на техникума. Това не му е основна професия принуден е от живота да кара такси.Аз му взех 15 левчета за майсторлъка. Но и той ми е правил услуги на далеч по тънки цени.
hidrazin - майстор
Всяко правило си има изключения! Явно е едно от тях.
:partyman:

Тема "Устройство за следене на нивото на водата в автомобила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: