• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
sasko12345 - специалист
Еми при 30А 1000вата контролер ако караш на пълна мощност по баир известно време конрадския мотор ще припатка когато дигне 180 градуса така каза човека който се занимава с пренавиване на двигатели. Конрадския контролер е до 22А. Така че из баира леко въртене е добре да има за да няма 85 лв за пренавиване на двигател. Имало е вече 2 ма клиента с такива двигатели за пренавиване.
sasko12345 - специалист
Ради Тодоров написа:
С капла 28 инча конрадски кит 500W 3X12V и напълно заредени оловни батерий вдигнах 34.5км.

Koй ти наплете спиците на 28 мицата да кажа на един приятел
Ради Тодоров - специалист
sasko12345 написа:
Ради Тодоров написа:
С капла 28 инча конрадски кит 500W 3X12V и напълно заредени оловни батерий вдигнах 34.5км.

Koй ти наплете спиците на 28 мицата да кажа на един приятел
Ако си от София входа на южният парк от към ул. Козяк м-у правителствена болница и ул.Сребърна по средата.Има магазин за велосипеди дават и под наем малко трудно се забелязва.За първи път и аз да остана доволен от майстор.Натяга ги на макс и е скромен и готин пич.Взе ми смешно малко пари май 10 -12 лв за работа и 7.50лв за спици.Бори се точно 2 часа с каплата но до ден днешен не е мръднала въпреки тънките спици.

Някъде тук се пада http://www.bgmaps.com/link/map/23450445 ... 23CF339989"
rook - специалист
От около седмица лифепо4 батерията е при мен - 36В/15Ач. Монтирането протече малко бавно и съм я тествал два дена (вчера и днес). Преди с оловните максималната скорост 30км/ч, а сега с 3-4 км/ч повече. Ето я и нея.
Прикачен файл:
P1180312.JPG
Зарядното
Прикачен файл:
P1180322.JPG
Тежи малко над 5кг
Прикачен файл:
P1180328.JPG
От лист алуминиева ламарина и изрязах кутия, която я направих с няколко милиметра по-голяма от нужното, за да сложа някаква изолация м/у кутията и батерията
Прикачен файл:
P1180336.JPG
Използвах подложка(изолация) за ламиниран паркет, мисля, че 5мм и беше дебелината и после я увих с изолирбанд.
Прикачен файл:
P1180349.JPG
Батерията я взех от lubojnd1. Повече информация, след повече тестове. Засега се държи много добре и колкото да го товаря мотора, зелената лампичка не изгася (става дума за конрадския комплект).
gotiniq7 - специалист
Контролера е готов, сложих 15в ценер 0.5вата както ме посъветвахте и всичко заспа :) Свалих и единия акумулатор, сега е на 52 волта.
zach_82 - специалист
gotiniq7 написа:
Контролера е готов, сложих 15в ценер 0.5вата както ме посъветвахте и всичко заспа :) Свалих и единия акумулатор, сега е на 52 волта.
Радвам се, че съм успял да помогна. :)
gotiniq7 написа:
Здравей,как ги направи 52волта.
gotiniq7 - специалист
Не, 4 х 13 :) толкова са без консумация
rook написа:
От около седмица лифепо4 батерията е при мен - 36В/15Ач. Монтирането протече малко бавно и съм я тествал два дена (вчера и днес). Преди с оловните максималната скорост 30км/ч, а сега с 3-4 км/ч повече.
Батерията я взех от lubojnd1. Повече информация, след повече тестове. Засега се държи много добре и колкото да го товаря мотора, зелената лампичка не изгася (става дума за конрадския комплект).
на каква цена взема комплекта и кой е lubojnd1 дай някакви координати, какъв е размера на пакета? има ли по добро ускорение и в баирите как е?
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: