Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
8180 - майстор
Изобщо не ти разбрах.
Предлага се някакво управление на винтилатор/клапа според влагата.
Поведението на това управление ще е различно от описаното от Чаро - промяната на температурата ще му влияе в ОБРАТНА посока. За най-обща представа дори не са нужни формули и графики - достатъчно е да се прочетат определенията за относителна и абсолютна влажност, в случая.
Ако случайно решиш да прочетеш, може да ти хрумне, че във влажното помещение и в сухото влажността е почти еднаква и да прецениш кое-как и къде ще отиде кондензът след мероприятието. Възможно е сега едната стая да работи като осушител. Ама ти нали си знаеш, какво да обяснявам.

А по-принцип, когато някой пита е хубаво да изслушва повече, отколкото да настоява на собственото си мнение. Дори някой да сгреши в съветите си, все някой ще го поправи. Даже намеците към Чаро не са толкова съществени на фона на останалите мнения - по-скоро за негова си консумация и прецизност.
Иначе, по-добре да си отвориш тема - "Вижте какво направих и съм доволен". Ако някой се заинтересува, ще му обясня кое-как и защо.

П.П. Гледам си успял за се самоцитираш и да нарушиш Правилата за последователни мнения.
chapara - майстор
И един скромен въпрос , какво прави темата в подраздел "Баня" :-D
poluno6t - помощник
Благодаря ви за мненията.Аз намерих решение за моят въпрос който се отклонява от началния ми план.Радвам се , че все пак намерих решение , което е работещо.

Благодаря на помагачите
Тани - модератор
А няма ли да го споделиш с нас това решение :?
jekasus - майстор
Ще проветрява всеки ден стаята :lol:
poluno6t - помощник
Ще споделя , как няма да споделя.Ами то си е във форума тука,г-н медиатор.Има си обяснения, снимки, критици"(chapara- той е навсякъде :проба: ) и естествено решение , което не е такова г-н jekasus(що за име е това =D> )

Аз решение си намерих и това не беше с ваша помощ , защото съм сигурен , че сте чели тази тема , която е тук, а дори сте поствали.

Г-н медиатор мислите ли , че ми дреме на нокатя на кутрето , коя точка съм нарушил?
Второ.Прочетете си още един път последния си цитат и сам кажете дали това ваше поведение и НАЙ- вече правилно граматически написано е достойно за човек с такъв пост тука.Да не говорим, че и дори съветите към хората желаещи да споделят опит и да търсят такъв не струват.
Г-н chapara освен да се самопредлагате за извършване на някоя друга ослуга (платена) друго написахте ли?
Всичките ви коментари са с едно изречение и то критикуващо ами евала, най добрия си :prayer: , ама :проба:

И понеже знам , че ще ме изтрите заедно с коментарчето тука, Ви желая да си намерите майстора.
Бяхте ми ужасно полезни
stiv1961 - майстор
poluno6t написа:
НАЙ- вече правилно граматически написано е достойно за човек с такъв пост тука.
А ти прочете ли/ и провери ли си/ заглавието на темата та да говориш за граматика и правопис :-D
Така и не разбрах- за влага или за вагина става въпрос/ то и двете трябва да са влажни ама....../
chapara - майстор
Г-н chapara освен да се самопредлагате за извършване на някоя друга ослуга (платена) друго написахте ли?
Я ми изкопирай, във всичките ми над 1000 поста, къде точно предлагам платени услуги :lol:

Тема "Вътрешна изолация и вага" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: