Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
iliaelite - помощник
Здравеите купих си hdmi кабел за да използвам тв за монитор и звук,картината е добре,но звука работи само когато пусна нещо чрез км-плеар,а vbox и подобни хич ги няма.Пробвал съм с друг кабел и лаптоп и всичко си работи,та проблема 100% е от лаптопа,които е-acer(aspir5738z).Някои може ли да ми каже какво да направя на лаптопа за да имам звук на тв.
naB4o - специалист
Може би драйвери трябва да сложиш или да подмениш.
darken_nz - специалист
Виж настройката на за звука на плеъра, после си виж опциите в саунд мениджъра.
Успех!
vvventsi - специалист
iliaelite написа:
Здравеите купих си hdmi кабел за да използвам тв за монитор и звук,картината е добре,но звука работи само когато пусна нещо чрез км-плеар,а vbox и подобни хич ги няма.Пробвал съм с друг кабел и лаптоп и всичко си работи,та проблема 100% е от лаптопа,които е-acer(aspir5738z).Някои може ли да ми каже какво да направя на лаптопа за да имам звук на тв.
А, първо телевизорът ти със сигурност не е (LED) не се обиждай,а за звука пробвай аналоговия изход дали от там ще се чува!
lecki - специалист
И аз имам подобен проблем (няма звук понякога) с почти същия лаптоп
но само ако го включа на телевизора през HDMI, на монитора
през HDMI няма проблеми.
torbalan - Дървен философ
хм
в къщи имам два телевизора...

единия е тушиба и с него през ХДМИ няма никакви проблеми, а другия - ЛГ - хдми-то му е пълен провал...
Fender_str - специалист
То на LG почти всичко му е провал, добре че последно време си пооправиха телевизорите.
lecki - специалист
При мен нещата се оправиха като изключих декодера на цифровата телевизия
от телевизора :)
darken_nz - специалист
Първо хубаво, че сподели как си решил проблема!
Браво!
Най-вероятно е нещо от телевизора.
Приемника и той ли беше на HDMI ?
Нещо не разпределя сигнала като хората.
Пробвай друг порт (ако имаш).
Продават се HDMI превключватели.
Може да ти свърши работа един такъв.
Тани - модератор
vvventsi написа:
iliaelite написа:
А, първо телевизорът ти със сигурност не е (LED) не се обиждай,а за звука пробвай аналоговия изход дали от там ще се чува!
Интересно на какво се базира твърдението ти?

Тема "връзка между лаптоп и лед тв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: