• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
svetliopi44 - Чирак...
Какво смислено бе колега. Казахати в предните постове, сваляи и на ново.Нема как да таковаш рогатия във въздуха.
И понеже този отговор не те задоволява, ще ти кажа , че всичко друго ще е ден до пладне.
koleva83 - специалист
svetliopi44 написа:
Какво смислено бе колега. Казахати в предните постове, сваляи и на ново.Нема как да таковаш рогатия във въздуха.
И понеже този отговор не те задоволява, ще ти кажа , че всичко друго ще е ден до пладне.

Ма що се хабиш бе колега.
Някои си мислят, че в тоя форум могат да намерят магически решения за всеки проблем , но без къртене! Ако е така фирмите за къртене и извозване на боклуци ще фалират! :mrgreen:

А автора ако иска да напълни оная фуга от 5 мм с монтажна пяна...хич няма да му пружинират плочките.
tysonlkr - специалист
Защо да кърти :? Те са се отлепили и сами ще си паднат :-D
Изобщо не трябва да къртиш. Просто свали отлепилите се плочки и ги залепи наново, като преди това е добре да заздравиш основата върху която лепиш. Това ще ти е проблема според мен, основата върху която лепиш не е здрава. Тогава ще трябва да буташ до здраво :wink:
ESPACE - майстор
Излей С200 зад тях, натисни ги с нещо докато изсъхне и нямаш грижи. :)
Чаро - Акълия
geniya написа:
Дотук 9 мнения и нито едно смислено.Пак спорове кое е добро кое не.
Нали не мислиш, че темата само ти си я четеш?!
"Споровете" са източник на информация за хората след теб, да не повтарят твоята грешка.
Причината е ясна, аз дори бих се притеснил и за останалите плочки под които има розово чудо, особено ако е от Борово!
Ква е тая мода да мажете всякви технологични чудеса навсякъде?! :?
Дедо ми едно време все с контактен грунд е лепил плочките. Нема братче, хелметекс и пясък или хоросан с цимент. Не дай боже чист цимент- нема сваляне.
Ако решиш да следваш някоя технология, избери истински производител (разбирай нещо сериозно, не Боро ) , запознай се и не мърдай от срокове, методи, комбинации на продукти и т.н.
geniya - специалист
Оказа че грешката е че не съм начукал боята върху съществуващата стена, най -вероятно е латекс, поне прилича!Грунда /розовия/ си е добре и си е свършил работата, но е подала боята и плочките се отлепиха барабар с грунда и върху грунда плътно латекс.Така че грешката си е в мен.Свалих ги до 4ти ред и налях Ц200 зад тях със спринцовки и притиснах, и като че ли има ефект.Оттам нагоре ще начукам стената, грундирам с розовия и минавам с лепилото като шпакловка тънко след което лепя.Дано не сбъркам пак.Никъде другаде на 60кв.м. няма проблем, само на тази стена. :cry:
ralev - специалист
60м2 плочки на стени :?
рашкета - специалист
Аз мисля, че скоро ще има и други теми от теб.Бат Емо казваше "не трупай грешка върху грешка"
Ама ти си знаеш де........
Ааааа и как си се хванал да лепиш плочки без да се осведомиш, че върху латекс не става????Първо с тесличката очукване изцяло и т.н.
geniya - специалист
рашкета написа:
Аз мисля, че скоро ще има и други теми от теб.Бат Емо казваше "не трупай грешка върху грешка"
Ама ти си знаеш де........
Ааааа и как си се хванал да лепиш плочки без да се осведомиш, че върху латекс не става????Първо с тесличката очукване изцяло и т.н.
Ами айде де, разбрах го по трудния начин :x
рашкета - специалист
Ами питайте бре, ние за какво трупаме знания толкова време?Нали за вас живеем.........
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "Отлепени плочки на цялата стена----помооооооощ!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: