Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Цъкни една снимка, че нещо не мога да схвана за какво точно питаш.
entusiast - специалист
бориславиния написа:
сега се чудя как да не ми стърчи гипсокартона в кухнята пред перваза, защото под него вървят тръбите за мивката , и така
и аз нищо не разбрах :?
shadowman - майстор
Аз мисля, че не са вкарали тръбите в стената а са ги скрили с кнауф... та сега ще трябва да им намерим цаката, но трябва снимка за да сме сигурни.
бориславиния - помощник
не просто помещенията са баня- кухня-хол,аз вземам водата от банята минава по външната стена на кухнята и стигат до хола по същата стена- за да не ми мръзнат тръбите сложих фибран, и покрих(малко нескопосано) тръбата за студената вода с пяна за да няма конденз, и така стана дебеличко като се сложи и отгоре гиспокартон за да се изправи стената гипсокартона излиза изпод вътрешния перваз на дограмата с 3-4 см, което е супер грозно и е точно срещу вратата и се набива на очи- водих няколко приятели да гледат за акъл но всеки цъка и ми се смее (радват ми се хората) :lol: и така :?
Надявам се, че в началото на октомври ще ми монтират новата кухня и ако съм доволна от фирмата ще ти я препоръчам/офиса е в София/. Работят с различни видове материали и размери. Мога след това да ти изпратя снимка, ако те интересува.
laary - специалист
Joko написа:
Надявам се, че в началото на октомври ще ми монтират новата кухня и ако съм доволна от фирмата ще ти я препоръчам/офиса е в София/. Работят с различни видове материали и размери. Мога след това да ти изпратя снимка, ако те интересува.
Прати и на мен Благодаря!
dimitariv1 - напреднал
можеш да намериш кухня във всеки хипер маркит
shadowman - майстор
dimitariv1 написа:
можеш да намериш кухня във всеки хипер маркит
Предполагам, че говориш за кухня в кашони, а не...
bogdanova_kremena - напреднал
Ще ти бъда благодарна Joko ако споделиш
ktamara - специалист
Е нема толкова спам никъде другаде. Направо сте ос**ли на човека темата

Тема "Нова кухня! От къде???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: