• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всички въпроси за вилата.
mimeto_87_b - специалист
хаха мъжа още не знае за лозичката..., като разбере и че треа го връщаме косата ще му се изправи :-D :-D :-D :-D
язък днес се убих да подравня терена :-D :-D :-D
ама по принцип само надуваемия ринг ли се лепи и тва синьото квадратче в комплекта за какво е? Да не би да съм пропуснала да го сложа някъде? Ако тече само от едно място (видях принципно 2 гльолчета ама мисля че са вследствие на тоя теч, утре на светло ще погледна пак, дано не наводним комшиите :-D :-D :-D ) и е поправимо хич не ми се занимава с цялатата какафония по ама ащо, какво му е ще ви дадем друг и т.н.
stiv1961 - майстор
mimeto_87_b написа:
хаха мъжа още не знае за лозичката..., като разбере и че треа го връщаме косата ще му се изправи :-D :-D :-D :-D
язък днес се убих да подравня терена :-D :-D :-D
ама по принцип само надуваемия ринг ли се лепи и тва синьото квадратче в комплекта за какво е? Да не би да съм пропуснала да го сложа някъде? Ако тече само от едно място (видях принципно 2 гльолчета ама мисля че са вследствие на тоя теч, утре на светло ще погледна пак, дано не наводним комшиите :-D :-D :-D ) и е поправимо хич не ми се занимава с цялатата какафония по ама ащо, какво му е ще ви дадем друг и т.н.
Направо си за бисерите ама.......това квадратче е за някоя малка дупчица..... пиша ти за последен път- връщай стоката срещу парите ти и си купи нещо по- читаво :supz:
Само мъжо да не разбере за лозичката :проба: :проба: :проба:
Chefo77 - майстор
stiv1961 написа:
mimeto_87_b написа:
Проблема е, че ако го върна ще ми дадът друг екземпляр, едва ли ще ми върнат парите. Олее прецакала съм се. Ако може да се залепи бих предпочела да го залепим, че другия може по- голяма беда да има.
Не се панирай, кога е закупен басейна, ако имаш документ/ фактура, касов бон/ има срок за рекламация по чл.55 от ЗЗП:
Съгласно закона за защита на потребителите, чл.55, потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупена стока в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката.
Така или иначе Spassow_lbg не отговори дали сме му помогнали с нашите предложения :?
Колега, не подвеждай жената! Това за 7-дневния срок важи при ДИСТАНЦИОННА покупка - по телефон, по интернет и т.н. (ако има други варианти де). Ако го вземеш от магазина, можеш да разчиташ единствено на гаранцията (ако има) и на доброто желание на продавача.
stiv1961 - майстор
Извинете, объркал съм членовете:
Чл. 126. (1) Рекламацията на потребителска стока може да се предяви до две
години от доставката на стоката, но не по-късно от два месеца от установяване
на несъответствието с договореното
Купих си едно шлайфче от Баумакс и след кратка експлоатация му е,ах мамицата, отидох след два месеца с касовата бележка и понеже нямаха същия модел да ми го заменят се наложи да ми върнат парите :)
bulhomes2 - майстор
Имал съм няколко подобни басейна, но не съм случвал с течащ. По-добре го смени - шанса и другия да тече според мен е много малък. Ти добре си подравнила, но съм длъжен да те предупредя за подложката. И аз така отесах тревата, насипах пясък, черги, одеала и прочие, но въпреки това тревите си минаха през всичко и надупчиха басейна. След това подложих първо ламарини (от печатарски плаки) и после пясъка и вече нямаше проблеми.
mimeto_87_b - специалист
Днес като го погледнах видях, че теча е много малък за цяло денонощие е изтекло съвсем малко и реших, че няма да го връщам ще се лепи. А за подравняването хич не съм се справила добре, ще трябва да се преправя че от едната страна се оказа че е по- ниско и съответно водата там стига да указаната черта, а от другата страна иска още може би 5-10 см :-D :-D :-D :-D и ще се преправя. За подложката сложих балатум ама нещо и тук не съм се справила достатъчно добре, на няколко места усещам камъчета между балатума и басейна. В неделя ще се празни басейна и ще се оправят нередностите :-D Сега като каза черги се сетих, че има един мокет, който вече не се ползва да взема да го метна върху балатума.

А и между другото много е готино в басейна, цял ден се кисна в него :-D :-D :-D :-D :-D
hidrazin - майстор
И какъв ти е проблема с изпразването? Тази пролет три пъти изпразвахме басейна на приятеля ( 25 кубика )
заради проблеми с филтъра и водата.
Относно мокета - не го слагай. Задържа влага и почва да гние. После е такава смрад че не ти е работа.
По-добре насипи фин пресят пясък върху балатума. Може и кварцов, но на торби излиза скъпичко.
:partyman:
mimeto_87_b - специалист
Относно празненето не ми е проблем, просто отбелязах, че нещата които не са както трябва ще се поправят. А относно пясъка някъде – може и тук да е било - четох че никак не е препоръчително, тъй като пясъка се мърда и се образува търкане с дъното на басейна.
hidrazin - майстор
Няма такъв филм. Тези, по-големите басейни за вграждане дето са от такава мушама се
вкопават в дупка с бетонирано дъно и постлано със ситен пясък. Този дето го празнихме е точно такъв
с дълбочина 1,2 метра и обем 25 кубика. Вече 3-та година ще го ползваме и още не се пробил от
търкане. Пясъка има и друга функция - я се представи че някое дете скочи в басейна и под мушамата
има само бетон. Пък може и да не е дете а пияна глава.
:partyman:
bulhomes2 - майстор
Сложи мокета между пясъка и басейна. Това с гниенето и смрадта, дори и да е така - не вярвам после този мокет да ти е за хола.

hidrazin какво ще да е това дете, че да прескочи борда на басейна и да се шибне в бетон. Връщаш ме десетина години назад една пиянска вечер се хвърлих с главата надолу в непознат басейн в гр(сега) Баня (Карловско). Ми много се изненадах, че в тоз край било 60 см дълбочината, ама и за миг не си помислих, че строителите са виновни, че не са ми сложили пясък отдолу.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Лепене надуваем обръч басейн ИНТЕКС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: