• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
И синджира.......... и басейна :) :partyman:

Прикачен файл

230620121781.jpg

Прикачен файл

230620121773.jpg
stiv1961 - майстор
Разбрахме се със съседите като се върнат началото на август от Италия те да го оправят.
bulhomes2 - майстор
Ти нямаше ли да навиваш някакви маркучи на покрива да топлиш басейна?
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Ти нямаше ли да навиваш някакви маркучи на покрива да топлиш басейна?
Помниш, а :) , щях обаче все не стигат финансите. Иначе съм подготвил помпата, филтъра, останаха само тръбите и фитингите. Да ти кажа от сондата водата излиза с темп. 21 градуса и за два- три дни достига 24- 25, та се чудя дали ще е необходимо допълнително затопляне :?
Mega - специалист
Взми си тръба полиетилен Ф20, 50 метра са към 35 лева. Мяташ я на покрива направо както е на руло и прекарай водата на филтъра през нея и гледай какво става. На вилата има 40 метра незаровени и тече чай.
Стефко - специалист
С какви размери е басейна? Нещо доста масивно и грубовато ми изглежда за тия малки размери. :?

Много внимавай с тия малки дечица. Винаги трябва да са на една ръка разстояние.
bulhomes2 - майстор
Такива тръби си купувах от производител в Асеновград - Полигруп се казваше фирмата. Ако не можеш да им откриеш телефоните - кажи и ще ги потърся.
stiv1961 - майстор
Стефко написа:
С какви размери е басейна? Нещо доста масивно и грубовато ми изглежда за тия малки размери. :?
Много внимавай с тия малки дечица. Винаги трябва да са на една ръка разстояние.
5.50/2.50 м в широката си част и дълбочина 1 метър. Да ти кажа в жегите напълно ни задоволява. Прилича на голямо джакузи ама без дюзите :-D
Mega, точно това мислех да правя само, че с тръба ф 25 и дължина 100- тина метра. После се отказах, да стане барбекюто пък после ще го мислим басейна :)

Прикачен файл

110620111180.jpg
piron45 - майстор
Евала Стояне, басейна е чудесен. Не знам само дали така ми се струва, че покрива на бараката надстърча над басейна. Ако е така му сложи един улук, че като вали да не ти вкарва всички боклуци от покрива в басейна.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: