• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 62
Всички въпроси за вилата.
piron45 - майстор
stiv1961 написа:
И синджира.......... и басейна :) :partyman:
Да не би да слагаш този ръждясал синджир в барбекюто ? Ако е така го изхвърли, ще се скапе доста бързо. По добре е неръждаем, ще изкара вечно.
svetoslavoff - специалист
Стив,
Като гледам последната снимка на басейна стъпалата и перваза около него ми се виждат опаснички ако деца ходят с мокри крачета.
stiv1961 - майстор
Отговарям на piron45 и на svetoslavoff- улук ще има наистина защото като вали и водата от керемидите се излива в басейна. Парапет на стълбището ще има/ заложил съм шпилки ф 20/, но пак опирам до финанси. За сега влизаме заедно с децата, а когато ни няма поставям предпазна решетка на стълбището. А, за синджира- ще го сменя щом казваш, че няма да издържи дълго :)
svetoslavoff - специалист
Сигурен бях, че няма да си оставиш магарето насред път:)
Поздрави за мерака и постоянството!
Стефко - специалист
stiv1961 написа:
5.50/2.50 м в широката си част и дълбочина 1 метър. Да ти кажа в жегите напълно ни задоволява. Прилича на голямо джакузи ама без дюзите :-D
:)
Аз питах само за коритото, а не за цялата площ заедно с плочките и стълбите около него :lol:
stiv1961 - майстор
Стефко написа:
stiv1961 написа:
Аз питах само за коритото, а не за цялата площ заедно с плочките и стълбите около него :lol:
Точно на ,,коритото" са размерите :-D
Стефко - специалист
Може и да е вярно, но като броя плочките на дъното, нещо ми се губи. Имах един работник майтапчия, който имаше една рулетка без първия метър :lol:
filmatoplo - майстор
:) Уф -кога ще седнем да похапнем и попийнем :? само се подготвяме за това. :partyman:
stiv1961 - майстор
Имам въпрос, че май се отклонихме от темата/ какво ли не прави слънцето :-D /
Предстои ми зидането на комина та си мисля по съвета на VLADO66 да го зидам с единички.
bulhomes2 сметна, че площта на огнището е 2720 кв.см. Горе достигнах размер 30/20 см.
В крайна сметка до сега чертах, рисувах и не стигнах до някакво решение :?
Как да зидам комина за да се получи светъл отвор напр. 200/ 250 мм приблизително :?
Така дали ще се получи :?

Прикачен файл

КОМИН 2.jpg
КОМИН 2.jpg (68.79 KиБ) Видяна 3546 пъти
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията: