• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Caxo - специалист
Можеш ли да щракнеш 2-3 снимки на тая косачка? Интересува ме как точно са изпълнени ножовете.
bulhomes2 - майстор
..и ако можеш и клипче да видим как коси...
masurev - напреднал
За снимките НП, но за клипче ше требе малко по-късно, че сега няма какво да кося (скоро я фризирах ;) ).
kalin72 - майстор
Caxo написа:
Можеш ли да щракнеш 2-3 снимки на тая косачка? Интересува ме как точно са изпълнени ножовете.
Иди в Практикер или Бриколаж, има подобни, на Гардена и на Скил.
Аз имам на Скил, работи си добре, нямам оплаквания.
bigdragon - майстор
Caxo написа:
Заповядай:
Изображение
Ето и клипче:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f5M7iED-AI
masurev - напреднал
bigdragon, благодаря :partyman: .
shotik - майстор
masurev написа:
.... само да ми обясните - задавам тъпи въпроси или никой не знае (което ще обори теорията на вероятностите - 137 прегледа на темата все пак)
...... ай по сериозно молА ви съ :partyman: , че сезона мина, а тревата жълтее, щото ножовете само я нараняват без да отрежат стеблото и в резултат горната част изсъхва, но си остава на стеблото = грозна глеТка :vom:

Най - после да се разбере за каква косачка става въпрос !
masurev - напреднал
shotik написа:
Най - после да се разбере за каква косачка става въпрос !
Ами не знам .... другите май разбраха от раз ;).
Видове косачки според задвижването им - ръчна, електрическа и бензинова (разбира се всички са механични, като последните две също се придвижват по терена ръчно (без самоходните косачки)).
..... 'ми аз съм питал за ръчна косачка :lol:, а и моделчето съм написал, така че другото е използване на търсачка на изображения по текст :lol: .
  • 1
  • 2

Тема "заточване на ножове на ръчна косачка за трева" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: