Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
SEV - специалист
Друго си е ръка да пипне и кубинка да ритне(професионално изкривяване :-D )
pipilica - майстор
Добре си ги подредил. Аз на времето имах един комшия който спираше тока на входа от шалтера в мазето ако някой от входа го ядоса нещо. Беше голям "образ" и всички му имаха страх иначе като е трезвен беше много готин пич.
niiksan - напреднал
Ето още един вариант. Научих го от приятел
Ударна дрелка без свредло. Слага се дъска на стената. А върху дъската се започва работа с дрелката. Тъй като няма бургия шумът е такъв че и умрял би се събудил. Забравих да спомена това го е правил в 3.30 сутринта. :supz:
krasiorocknroll - специалист
Дрелката не важи!Преди години на една дискотека,в близост до жилища гръмнаха колоните със самоделен пистолет!Сигурна работа! :)
lov - майстор
Като почна за дрелката се сетих за Чичо Митьо от съседния блок. Те тогава бях хлапе и така му викахме. А иначе целия град го знаеше като "Митьо Белята". Като чуеш прякора няма как да не ти изникнат някакви други мисли в главата. А иначе добряк от всякъде, а за майсторлък да не говорим. И на никого не отказва да оправи нещо.Да не говорим че като деца постоянно му висяхме в барачката дето вечно човъркаше нещо.
Ама иначе прякора си го беше заслужил от всякъде.И легенди се носеха за разни негови щуротии. Ядосал го беше нещо един комшия взел една бормашина пуснал я на бавни обороти и закачил някакво желязо в патронника да хлопа по едно тенеке на стената на комшията и заминал на море. После милиции разправии и т.н.
Да ама малко му се беше видяло и мина на културния метод без да нарушава обществения ред както се казва. Едно ремарке с овързани пънове в мазето и бай мангал да цепи под час с брадвата. Като се спазва часовете когато трябва да се пази тишина. Като се свършат кара нови и така всяка вечер. На луди ги беше направил.
Да ме прости че му ръчкам кокалите ама как да забравиш такъв човек.

Тема "Заглушаване на колони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: