• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
k_yakov - напреднал
Аз също съм привърженик на спирането на ъпдейтите, много гнус снасят от Майкрософт. Да не ти кажа, че ако ти лепнат един Microsoft Windows Genuine ще стане още по-досадно.
MamaMy - майстор
От няколко сигурни места чувам, че въпреки всичко е полезно да са ти пуснати ъпдейтите пък дори и само с въпрос за ръчно изтегляне.
Напоследък има много проблеми, но не с ъпдейтите на Уиндоса, а с последния ъпдейт на Адобе флашплеъра. Компютъра забива още при зареждане на антивируса. Основно проблемите са с Нода. Подобни проблеми се забелязаха и при компютри без Нод.
koleva83 - специалист
MamaMy написа:
От няколко сигурни места чувам, че въпреки всичко е полезно да са ти пуснати ъпдейтите пък дори и само с въпрос за ръчно изтегляне.
Напоследък има много проблеми, но не с ъпдейтите на Уиндоса, а с последния ъпдейт на Адобе флашплеъра. Компютъра забива още при зареждане на антивируса. Основно проблемите са с Нода. Подобни проблеми се забелязаха и при компютри без Нод.

NOD-а сам те предупреждава за актуализации. Едва ли ще " цака " такива за да ги провери " добри " ли са.
Поне при мен няма такъв случай
MamaMy - майстор
Нода предупреждава за ъпдейти на ОС, не за ъпдейти на добавки. Редовно се случва някоя версия на Адобе флашплеъра да не се аресат с лисицата. Това не е такъв проблем и се открива и решава лесно, но за последния проблем с най-новия Адобе флаш колегите в компютърната част на сервиза се мъчиха 2 дни. Сутрин пускаш компа и той забива на картинката на Нода и до там. Ресторваш на предния ден и си ти. През целия ден си работиш и на другата сутрин пак греда. Иде реч за ХР със ИЕ и на този комп се издават само фактури. Той не трябваше да боледува. Аз си буйствам по принтерите на друг със 7 и ХР там грижи няма. Още един има за тестове и работа в нета където се ръчкат всякакви боклуци и той пак с ХР и проблемен, но той редовно е с проблеми и не е притеснителен. И последния е пак със 7, с лисица. Там буйства друг колега и той пак се дънеше, а дори нямаше Нод. Там забиваше на Аваста.
100% проблема е установен и отстранен.

ПП Току що ми гръмна флаша на домашния, но ефекта беше само за Лисицата. Поиска да прати рапорт за краша и вижте какво намерих: Тук
mcm - специалист
Ето я снимката на програмите. Предполагам оградените в зелено са вкарани от ъпдейтите. Дайте съвет, мога ли да ги деинсталирам, ако ги махна може ли да срина уиндоса.

Прикачен файл

sn-28.06.12.png
ArturDent - Почти Безобиден
Абе то Windows няма да сринеш ама един куп програми ще спрат да работят.
По-специално тия писани на MS C++ и тия използващи .Net и XML.
Абе 90 % от инсталираните ти.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с ъпдейтване на уиндоус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: