Ами налага се .защото имаме баба,която живее 4-5 месеца зимата при нас за сега е в така,наречения хол,заедно с щерката,но мислим да направим детска стая и вече е задължително 

elby75 написа:Разгледах подробно схемата,единствено ме притеснява това ,че печката незнам дали може да е на това място,тъй като няма как да се сложи от тази страна абсорбатора,гърба на тази стена е входа .Гърба на страничната част на балкона е входа, така ли? В горната част на тази странична стеничка може да минава абсорбаторната тръба и да излиза навън през лицевата част на балкона. Принципно по горната част на стената тръбата може да се прекара и към отдушника, който предполагам е някъде откъм тоалетната, нали? Но е по-дълго разстоянието. Ако това е проблема за печката, това не е проблем. Напълно технически изпълнимо е. Отдушникът визуално отива нагоре, а там влиза в малка обшивка от гипсокартон точно под тавана, през която минава гофрираната тръба излизайки към изхода. Ако не можеш да си го представиш ще ти го нарисувам.
Възможно ли е да се сложи от другата страна перпендикулярно на мивката.
Искам да попитам и за плота,започва от печката и обикаля изцяло цялата стая.
Така наречената "холна " част е плот като в кухненската и отдолу шкафчета или друго имаш в предвид
elby75 написа:Ок,щом технически е възможно,значи нямам никакъв проблем,да отдушник има и в момента абсорбатора ми е в ъгъла където е кухненския ъгъл в твоя проект.Ще изпратя схемата на един приятел който се занимава с гипсокартон и да пристига.Можеш ли да снимаш какво представлява терасата в момента? Че там в ъгъла имаш някаква засечка от 10 см...това какво е? Дай да видя прозорците в момента. Не е слагана дограма още, нали?
Като се знам каква съм до пролетта не мога да чакам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: