Всичко за дърводелството
caffe_88 - специалист
Здравейте въпросът ми е защо като слагам панти на две вратички срещо положни едната да речем дясната при затворено положение е наравно със страницата след като съм я реголирал а лявата колкото да я реголирам немога дая направя наравно със страницата при затворено положение както дясната кажете каде бъркам
SoWhat - специалист
Зависи от това колко в ляво или дясно си изместил вратата при регУлиране. Ако не се е затваряла, сигурно си "изкарал" врата малко навън /по пластината/ и затова не прилепва към челото.
Или в момента е много навън. И трябва да се прибере.
При отворено положение какво е разстоянието м/у челото на страницата и вратата. Ако е голямо - повече от 2 мм. и пантата няма възможност да се прибере повече към пластината трябва да се смени мястото на пластината.
MamaMy - майстор
caffe_88 написа:
Здравейте въпросът ми е защо като слагам панти на две вратички срещо положни едната да речем дясната при затворено положение е наравно със страницата след като съм я реголирал а лявата колкото да я реголирам немога дая направя наравно със страницата при затворено положение както дясната кажете каде бъркам
Бъркаш в реголирането. Защо не пробваш с регулиране?
caffe_88 - специалист
MamaMy написа:
caffe_88 написа:
Бъркаш в реголирането. Защо не пробваш с регулиране?
Не виждъм как щото съм я дал на макс на дясно и пак не е наравно с външния ъгъл на дясната страница както е лявата възможно ли е някои панти да несе разтягат на макс.
caffe_88 - специалист
SoWhat написа:
Зависи от това колко в ляво или дясно си изместил вратата при регУлиране. Ако не се е затваряла, сигурно си "изкарал" врата малко навън /по пластината/ и затова не прилепва към челото.
Или в момента е много навън. И трябва да се прибере.
При отворено положение какво е разстоянието м/у челото на страницата и вратата. Ако е голямо - повече от 2 мм. и пантата няма възможност да се прибере повече към пластината трябва да се смени мястото на пластината.
няма проблеми отварят се затварят много хубаво проблемът не е в това аз тва съм го направил бюроро може дасе използва проблемът е че няма симетрия значи от едната страна външната линия на едната вратичка е наравно с външния ъгъл на страницата а на другата е по средата на страницата и тък идва проблема че немога пове да прибера пантата зада стане и тази вратичка наравно а не посредата/
tripioo - специалист
абе ти с какви панти си ? че кат те слушам си с панти за покрит кант и панти за полупокрит кант ...
ZEDYCUS - майстор
Двете панти дето не можеш да ги прибереш, са ти средно рамо(полуоткрит кант). Сравни рамената на пантите, ако има разлика във височината, значи съм прав. Ако не съм прав значи "реголирането" не го правиш вярно.
Има и вариант, да не си вкарал пантата в пинчето за реглажа и да ти надига. :)
tripioo - специалист
да надига да надига колко да го вдига ? 9 мм ?? само от вида на пантите е или от супер грешни настройки
ZEDYCUS - майстор
Виж ся за надигането, има една колежка, тя ще ти отговори. По надоле даже има и тема за аватарите и хахахах. :-D Иначе ако не е вкарал пина в шлица на пантата и е завит винта за реглажа, може и да ги подмине 9то мм.
tripioo - специалист
ами то българинът всичко може... но сега продавам панти и поне според това което аз продавам бая трябжа да се е постарал 4е да мине 9 мм

Тема "Проблем с реголиранетио на панти/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: