• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Krass - майстор
lov написа:
Един приятел много сладко викаше на тъща си Пепусинка. Тя Пенка се казваше и му се въртеше на пета от радост на галеното име докато разбра, че идва от съкращението на кръстоската от две змии. Пепелянка и Усойница. :x :lol:
И моята тъща е Пенка :lol: :lol: :lol: . И няма да е чела горното.
Тани - модератор
huliganka написа:
Не знам доколко има смисъл да е строен стъклопакет, понеже има и остъклена тераса зад тоя прозорец, та се колебая преди всичко за вида на стъклата...
Е строен строен , колко да е строен един стъклопакет :)
sstefanov - майстор
Както може да е сдвоЕн, така и може да е строЕн.
stiv1961 - майстор
chano3891
Ами сега по веригата и до проблема може и с пробна лампа и с мултицет като наи напред се проверяват пресостатите и псле ако те са здрави от магнет винтилите на обратно до програматора и вероятно пак до пресостатите.
batkotony - специалист
Synthy написа:
Като спре водата - черпя само от бидона, като спре тока - черпя само от Соф. Вода, като спрат и двете - го духам :D
:-D
Да ме прощава авторът на това изказване,но не се сдържах... :-D
pavkatay - майстор
Що сте го пропуснАли и аз не знам:
caffe_88 написа:
Здравейте въпросът ми е защо като слагам панти на две вратички срещо положни едната да речем дясната при затворено положение е наравно със страницата след като съм я реголирал а лявата колкото да я реголирам немога дая направя наравно със страницата при затворено положение както дясната кажете каде бъркам
stiv1961 - майстор
:-D Мислех да го копирам, но като му видях и следващите мнения трябваше да копирам цялата тема :-D
bulhomes2 - майстор
dtmf написа:
Винтоверта... Интересно ми е с какви батерии е вътре , но понеже го купих преди малко още ми е жал да го отваоря...
Това е истински направисисамковец!
Илиян Илиев™ - майстор
bulhomes2 написа:
dtmf написа:
Винтоверта... Интересно ми е с какви батерии е вътре , но понеже го купих преди малко още ми е жал да го отваоря...
Аз съм същия. На скоро си купих млък ъглошлайф и веднага го отворих за да му донабутам грес... :mrgreen:
nikogargov - специалист
Илиян Илиев™ написа:
bulhomes2 написа:
dtmf написа:
Аз съм същия. На скоро си купих млък ъглошлайф и веднага го отворих за да му донабутам грес... :mrgreen:
Не ли те беше жал за новият ъглошлайф и старата грес :partyman:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: