lov написа:Един приятел много сладко викаше на тъща си Пепусинка. Тя Пенка се казваше и му се въртеше на пета от радост на галеното име докато разбра, че идва от съкращението на кръстоската от две змии. Пепелянка и Усойница.И моята тъща е Пенка![]()

lov написа:Един приятел много сладко викаше на тъща си Пепусинка. Тя Пенка се казваше и му се въртеше на пета от радост на галеното име докато разбра, че идва от съкращението на кръстоската от две змии. Пепелянка и Усойница.И моята тъща е Пенка![]()
caffe_88 написа:Здравейте въпросът ми е защо като слагам панти на две вратички срещо положни едната да речем дясната при затворено положение е наравно със страницата след като съм я реголирал а лявата колкото да я реголирам немога дая направя наравно със страницата при затворено положение както дясната кажете каде бъркам
bulhomes2 написа:Аз съм същия. На скоро си купих млък ъглошлайф и веднага го отворих за да му донабутам грес...dtmf написа:Винтоверта... Интересно ми е с какви батерии е вътре , но понеже го купих преди малко още ми е жал да го отваоря...Това е истински направисисамковец!
Илиян Илиев™ написа:Не ли те беше жал за новият ъглошлайф и старата гресbulhomes2 написа:Аз съм същия. На скоро си купих млък ъглошлайф и веднага го отворих за да му донабутам грес...dtmf написа:Винтоверта... Интересно ми е с какви батерии е вътре , но понеже го купих преди малко още ми е жал да го отваоря...Това е истински направисисамковец!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: