• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Caxo написа:
П.П. stiv1961, в даскало имах 6-ца специално на тухлените превръзки (и не само де :-D ), не очаквай някой да ти даде по-добро решение от моето :lol: :weedman:
Тогава теб ще послушам :supz: , само трябва да помисля за този вариант.
iivanov - майстор
Стив,тва моторче на чевермето дали няма да се прецака от топлото.Все пак става въпрос за температури.
stiv1961 - майстор
Мисля да го монтирам отстрани на барбекюто. Ще направя рамка от някакъв профил и ще слагам грила когато има материал за него. Освен това мисля да монтирам и вентилатор за охлаждане. Ще изглежда така:

Прикачен файл

чеверме.jpg
чеверме.jpg (24.58 KиБ) Видяна 3992 пъти
jekasus - майстор
Това ми прилича на слонски бели бъбреци :lol:
VLADO66 - майстор
Може би ще има лек проблем с огъване в средата ако се натовари с две по -едри пернати :roll:
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Може би ще има лек проблем с огъване в средата ако се натовари с две по -едри пернати :roll:
Мислиш ли :? . Шиша е хромникел/ романикел :-D /- 10 мм и дължина около 800 мм, няма ли да издържи на 3-4 кг мат,риал :?
jekasus, не можах да нарисувам на пейнта кокошки :)
filmatoplo - майстор
Комина го зидай от 6 тухли -нищо не се хаби. :wink:
stiv1961 - майстор
filmatoplo написа:
Комина го зидай от 6 тухли -нищо не се хаби. :wink:
И аз първо така си мислех, но няма ли да стане голямо сечението на комина/ около 630 кв. см./, дали ще дърпа достатъчно :? За това чакам и други мнения от специалисти по пещи и BBQ- тa :) Сечението на барбекюто е 2720 кв. см. Съотношението разбрах е 1:7, значи излиза, че комина трябва да е със сечение около 400 кв. см. :?
filmatoplo - майстор
Е ,аз не знаех какви са размерите на предния отвор :? .
VLADO66 - майстор
stiv1961 написа:
VLADO66 написа:
Мислиш ли :? . Шиша е хромникел/ романикел :-D /- 10 мм и дължина около 800 мм, няма ли да издържи на 3-4 кг мат,риал :?
Пропускаш може би че има момент на нагряване на метала и една подвижна планка в средата на която да стъпи шиша няма да е излишна.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: