• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички въпроси за вилата.
bulhomes2 - майстор
:partyman:
sh^dow - напреднал
Моят е монтиран на пясък и отгоре балатум.Няма начин нещо да го пробие.14 кубика е и миналото лято 4 месеца не е източван.Зарейете тая химия от хипермаркетите.Аз ползвам някакваи испански хапове клас cth -kаквото и да значи това.Слагат ги на големите басейни.Надуваемата част е лепена 2 пъти с обикновен хелметекс.Котарака искаше да се къпе :snakeman:
stiv1961 - майстор
sh^dow написа:
Моят е монтиран на пясък и отгоре балатум.Няма начин нещо да го пробие.14 кубика е и миналото лято 4 месеца не е източван.Зарейете тая химия от хипермаркетите.Аз ползвам някакваи испански хапове клас cth -kаквото и да значи това.Слагат ги на големите басейни.Надуваемата част е лепена 2 пъти с обикновен хелметекс.Котарака искаше да се къпе :snakeman:
Тия хапове не са ли и те някаква химия..... и от къде се снабдяваш с тях защото и аз купувам едни големи хапчета в кутия ама са по 17-18 кинта.
bulhomes2 - майстор
sh^dow написа:
Зарежете тая химия от хипермаркетите...
Е що да я зарязвам, като ми върши работа???
sh^dow - напреднал
Няма чиста вода без химия.Дава ми ги един приятел който поддържа басейни.15лв килограма.Слагам също и 100мл някаква синя течност на 10 дена пак по негова препоръка. Гарантирано не сменям цяло лято водата.
bulhomes2 - майстор
Ми тая синята течност е алгецида. Другото са същите или подобни хапчета, дето се продават в хипермаркетите. Повтарям си пак въпроса - Как реши, че трябва да ги зарязваме? И от Нола7 и от хипермаркет съм си купувал - все едни и същи са хапчетата.
sh^dow - напреднал
Ми ако нямаше от къде другаде да се снабдявам,сигурно и аз щях да купувам оттам.Разликата е в качеството явно.Споделям моят опит и не го налагам на никого.Отивам на басейна :supz:
failure - специалист
Здравейте, и аз съм вече с басейн - надуваем на Intex 3,05 метра. За дезинфекция на водата, в практикер ми препоръчаха това:
http://www.zhivas.com/images2/sanifort_gran_water.jpg. Слагам го според инструкциите на кутията, като предварително го разтварям във вода. Добър ли е този препарат и трябва ли да слагам още нещо във водата?
hidrazin - майстор
Водата се подържа много добре със солна киселина. Хапчетата за басейн не са нищо друго освен натриев хипохлорид - добре познатата белина.
Само дето като е за басейни цената и нараства в пъти.
:partyman:
ZMeyGorianin - майстор
добре познатата белина.
Ами аз това и ползвам. Половин литър белина разреждам в 10-литрова лейка с вода и поливам по повърхността навсякъде. Това два или три пъти в седмицата. Басейна събира към 6м3 вода.
На шишето белина и на кутията с хапчета пише едно и също-съдържание на натриев хипохлорид < 6%.
Белината струва под лев/литър, а хаповете 12 лв. за 70 бр. И двете се изразходват са същото време.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Лепене надуваем обръч басейн ИНТЕКС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: