• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
sir_kolew - специалист
Имам следния поблем , кранчето на пералнята капе малко по малко и искам да го сменя но от годините е от всякаде заклеймено или нз как да се изразя точно , просто е ужас с тръбен ключ да се развие , става въпрос за смяна на крана просто незнам как да го развия по лесно дайте някакви съвети да се размекне с нещо защото ръцете ми се строшиха с този тръбен ключ

Прикачен файл

Photo0250.jpg
ПламенМ - специалист
Смени само кеглата :)
sir_kolew - специалист
ПламенМ написа:
Смени само кеглата :)

Извинявам се за глупавия въпрос но кое е Кеглата

Абсолютно всичко е толкова стегнато че незнам как да го развия .....
ПламенМ - специалист
sir_kolew написа:
.....
Онова на което се слага врътката.Нали виждаш,че има цестограм,с гаечен ключ га развиваш и,предполагам,трябва да монтираш нова гумичка :)
sir_kolew - специалист
ПламенМ написа:
sir_kolew написа:
.....
Онова на което се слага врътката.Нали виждаш,че има цестограм,с гаечен ключ га развиваш и,предполагам,трябва да монтираш нова гумичка :)

Да , ама точно това е че и то е толкова стегнато че незнам , от всякъде всичко е толкова хванало не е баран сигурно 10 15 години да не е и повече има ли начин някак си да се размекне всичко Постояно го мъча но дори и не мърда
jekasus - майстор
Това е кеклаИзображение, отвиваш я и отиваш в магазина, да вземеш нова.
Иначе, ако не става с тръбен ключ - става с по-голям такъв.

Прикачен файл

Photo0250.jpg
iivanov - майстор
Малко съм закъснял,ама да се включа.Такива спечени резби най-лесно се развъртат с нагряване на женската резба.Най-добре става с пистолет за горещ въздух,ама и с запален вестник става.Само гледай да не направиш пожар.
bulhomes2 - майстор
Ако не иска да се развива - натегни я малко! Навръщане ще и е по-лесно. Почти винаги помага.
nikolson - майстор
Пробвай първо холендъра!
  • 1
  • 2

Тема "Спешна помощ за смяна на кранче за вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: