• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
a_anastassov - специалист
Резултатите след месец Април, трябва да направя положителен и отрицателен умножител на напрежение.
stiv1961 - майстор
a_anastassov написа:
Резултатите след месец Април, трябва да направя положителен и отрицателен умножител на напрежение.
Ми прави го тук, нали е направи сам. Отваряй тема ,,Положителен и отрицателен умножител на напрежение" и ние да гледаме и експериментираме :)
a_anastassov - специалист
Ще почакам още малко. Ако някой знае отговора ще правя само една схема. Не е необходима нова тема. Всяка схема за йонизатор на въздуха (отрицателно високо напрежение) ще Ви свърши работа. Ако промените посоката на диодите в йонизатора ще получите положително високо напрежение.
stiv1961 - майстор
Варианти много, стига мат'риал да има :) Скоро нищо не съм правил та добре, че ме подсети =D>
Здравейте доста дълго гледах и четях из форума и има страхотни идеи , но ако е възможно някои да ми каже по едър материал (клонки от топола примерно ) може ли да се използва ведно със дървените стърготини ? И също така приемам идеи за това къде да отвеждам пушека та да не отровя всички комшии тъй като ще опушвам на терасата :)
MMIel - специалист
До колкото знам опушването се получава най-добре с костилкови дървета, за топола не съм чувал :) . А мисля, че ще имаш проблем с пушека и с терасата. По- добре мини на вариант течен пушек в саламурата и после сушене на 60-70 градуса във фурната за около 3-6 часа (зависи от парчетата месо).
Костилкови добре , а трябва ли да бъде влажно дървото или се навлажнява само при необходимост ? Извинявам се че разпитвам така , но ще се занимавам с това за пръв път :? А дано не и за последен :-D Всичко зависи от резултатите :)
stiv1961 - майстор
patzo_81 написа:
Костилкови добре , а трябва ли да бъде влажно дървото или се навлажнява само при необходимост ? Извинявам се че разпитвам така , но ще се занимавам с това за пръв път :? А дано не и за последен :-D Всичко зависи от резултатите :)
А какво представлява пушилнята ти? Снимка ако може...
MMIel - специалист
Сухи или влажни - няма значение. Просто трябва да се поддържа температурата в камерата.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: