Здравейте, съфорумници!
Първо искам да кажа, че темата я пускам като нова, тъй като започнах да поя нов ефект, който няма нищо общо със стария (смесител за китари) и имам различни въпроси в случая.
Първо ще кача снимки на направеното до сега и схемите, след това ще формулирам няколко въпроса. Благодаря предварително на хората, които ще се отзоват!
Схема за монтаж
Схема превключвател
Схема на платката
Празна платка - отгоре
Празна платка - отдолу
Запоено до момента (1)
Запоено до момента (2)
Транзистор
Светодиод
Превключвател (1)
Превключвател (2)
Първия и най-важен въпрос ми е: до момента правилно ли съм запоил компонентите, които се виждат на снимките "Запоено да момента"?
Транзистора и светодиода не мога да разбера как да ги запоя, някой може ли да ми обясни как точно да ги сложа върху платката?
Превключвателя за ефекта ми е "пълна индия"... някой ще ми обясни ли обозначенията на Вариант 2 - SW2.1, SW2.2, стрелкичките между 1 към 2 и 5 към 6?
Няма да прибързвам да правя каквото и да е било без да съм сигурен, за това ще изчакам да се намери някоя добра душа да ми обясни. Поздрави!

Схема за монтаж
Схема превключвател
Схема на платката
Празна платка - отгоре
Празна платка - отдолу
Запоено до момента (1)
Запоено до момента (2)
Транзистор
Светодиод
Превключвател (1)
Превключвател (2)
Първия и най-важен въпрос ми е: до момента правилно ли съм запоил компонентите, които се виждат на снимките "Запоено да момента"?

Транзистора и светодиода не мога да разбера как да ги запоя, някой може ли да ми обясни как точно да ги сложа върху платката?
Превключвателя за ефекта ми е "пълна индия"... някой ще ми обясни ли обозначенията на Вариант 2 - SW2.1, SW2.2, стрелкичките между 1 към 2 и 5 към 6?
Няма да прибързвам да правя каквото и да е било без да съм сигурен, за това ще изчакам да се намери някоя добра душа да ми обясни. Поздрави!