Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
gunoff - специалист
Чапи, дай една идея дето си я приложил, че да не отлепим пак гърнето ! :partyman:
chapara - майстор
gunoff написа:
Чапи, дай една идея дето си я приложил, че да не отлепим пак гърнето ! :partyman:
1во, никакво заливане на гърнето от долу, че тутакси от температурните разлики се е спукало :idea: :mrgreen:
2ро, без крепежи не бих го сложил, виж ако имаш спомен къде минават тръбите(правят се снимки,ако да не би трябвало тръба на мръсен канал да е от долу).По къси винтове, имаш плочка,лепило и замазка :roll:
3то,лепенето си е лепене със "Сикафлекс"-бял+крепежните елементи. :toimonster:
gunoff - специалист
Това с пукабето не го вярвам - поне 20 къщи на село мога да ти покажа със напълнени гърнета на по 4-5г. Ако го бях напълнил сега нямаше да пишем, най-малкото става по-тежко гърнето и по-трудно се накланя. Благодаря за икафлекс-а, полиуретан е.
chapara - майстор
gunoff написа:
Това с пукабето не го вярвам - поне 20 къщи на село мога да ти покажа ...........
Не желая да коментирам, полей с душа и с топла вода дадената чиния.............., говориме за баня, а не за външен "нужник".Онзи ден сменях такава на 3 месеца :-D
gunoff - специалист
Имаш предвид, че това ще се случи с напълнена или с каква да е чиния?
chapara - майстор
gunoff написа:
Имаш предвид, че това ще се случи с напълнена или с каква да е чиния?
Влизаме в безмислен спор, ще се случи само с напълнена с цимент, има си закони на физиката. Не си ли задавате въпроса защо производителя не ги прави запълнени, а им слага дупки за монтаж и така по цял свят, или ние българите все трябва да откриваме топлата вода? :?:
Аз лично казах каквото мисля и каквото съм видял от опит, сега вие експериментирайте. Успех :goodman:
gunoff - специалист
В случая не си прав колега, производителя не е направил чинията монолит не защото ще се пукне, а защото пести материал, енергия и получава краен продукт с по-ниско тегло, което отново пести енергия...

Коя порцеланова чаша ще се пукне първа - тънкостенната или дебелостенната? Ще кажеш материала е различен - това е проблем само в момента на съхненето на пълнежа - ако е силен (повече цимент) може да пукне гърнето, но ако е по-слабичък ...ела да го видиш, че и с гореща вода от бойлера ще ти го полея!

Тема "Лепене на тоалетна чиния..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: