Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
merakliq - специалист
Здравейте колеги, дали някой може да ми каже как е постигната визията на тези шкафове - технология и вид на боите? Мисля, че наричат стила "провансалски"

Прикачен файл

the-kitchen_small.png

Прикачен файл

cabinet_small.png
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
antique paint антик
най-вече е въпрос на техника, не толкова на специални бои. имитира протриване, обелване, напукване на пластовете стара боя. има много обяснения тук, във форума и много муви по въпроса в тубата
LazarGanev - "Велик майстор"
Ха - отново уелкъм на n_a :wink:
marian1 - майстор
Така се получава когато с топлодух премахваш стара боя. В случая не е наблягано на свалянето на боята изцяло, а частично, предполагам после зашкурване и лак за финал. Има вариант с бензинова горелка - за да има и пообгоряло малко...
sstefanov - майстор
Леко перифразирано: "Новите технологии ни позволяват да произвеждаме неща, които изглеждат, че са са произведени от старите технологии."
zimel - специалист
Мераклия, моля ти се, обясни ми какво му харесваш на това? :?

Като колегата - ела да видиш какъв ремонт съм направил в хола. И си викам- тоя е направил чудеса... :?

Кога погледнах... ламината в неясни цветове и с драскотини все едно хиляди котки са го драскали...а е чисто нов :?

Стените... още по-зле.

Лошо ми стана.

Немога да кажа на черното-бяло, и му казах , че хола изглежда така, сякаш отдавна е трябвало да му се направи ремонт. :rolleyes:
merakliq - специалист
n_a написа:
antique paint антик
най-вече е въпрос на техника, не толкова на специални бои. имитира протриване, обелване, напукване на пластовете стара боя. има много обяснения тук, във форума и много муви по въпроса в тубата
Благодаря ти n_a!
Zimel по - скоро на съпругата ми и харесва, но из съм - за.
Ето го и резултата, на нас ни харесва

Прикачен файл

DSC08757_1.jpg
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
А! Супер е станало! И столът е дашен :-)
Да протриеш лекинко ръбове?
sdeath - специалист
Идея - зацапаното се постига със парцалче и боя , като боядисваш и след това малко преди да е изсъхнала я отнемаш с парцалчето.

Тема "Как се постига този ефект?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: