• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
edemy2001 - специалист
Току що прочетох това: новини
shulio - специалист
Eвала. Още една добра новина за нас и лоша за хората с парите. Но те ще си намерят друго място да си ги влагат :)
lov - майстор
Да бе да.
Само че им трябваше доста време след като им светна червената лампа да слезнат на земята. То май цял семафор и трябваше че и камбана да им бие. За да разберат че китаеца отдавна натиска пазара не само с евтина но и с наистина качествена стока. В края на статията само как се опитваме да замажем положението. Да не говорим за отношението към клиента. И за съм правил опити за контакти с въпросната фирма и ха сега някой да познае дали си мръднаха пръста да ми напишат поне един ред. Да не говорим за разговор по телефона. В общи линии отговора беше кой си ти че да ни безпокоиш. Мина ми през главата че е перачница за пари и за това спрях да се интересувам от въпросната фирма.
edemy2001 - специалист
Мисля, че намерих решението на проблема с капсулирането на клетките! Тук писах за това.
lov - майстор
edemy2001 написа:
Тук писах за това.
Е мани ги тия регистрации. Писна ми да помня пароли и акаунти. Пък който реши че може да пише и дава акъли там нека се регистрира. Но поне входа за разглеждане да е свободен.
dj_marti79 - специалист
edemy2001 написа:
Току що прочетох това: новини
Ха-ха тъпите управници още не са разбрали че от по-малко неможеш да извадиш по-голямо - решиха да спестят малко парички като намалят изкупната цена на енергията от фотоволтаици, а сега трябва да плащат обезщетения и осигуровки на 200 безработни. Те от своя страна ще увеличат процентния дял на сивата икономика в района защото след като са безработни това не означава че ще спрат да да се хранят!!! Така става когато икономисти вземат решения в области в които не са компетентни - енергетика. Много ми е кеф, да пукнат дано скапаните управници!!!
nasko_a - специалист
Да взема и аз да се похваля какво направих тези дни
Прикачен файл:
P1270186 (Copy).JPG
fox_vt - майстор
Не е ли малък наклона,така като гледам май си на първия етаж дан ги чапаросат хиените :? и хоризонталния профил поразително ми прилича на профил за гипс картон :?:

пп иначе браво де дано поефтинеят още да се обзаведа и аз.
nasko_a - специалист
така е, на 1-ви съм, ама е малко по-висок, пък наклона е такъв, щото иначе само боклуци и какво ли не ще събира, важна е идеята. Профила не е от гипсо картон. Профил от поцинкована ламарина 1,5 мм. :cool:. Не са отвратително скъпи. взех ги за около 2.4лв. на ват
8180 - майстор
nasko_a написа:
Да взема и аз да се похваля какво направих тези дни
Е, похвали се като хората, де. =D>
Дай сумарна мощност, парички, как ползваш енергията, някакви наблюдения за добива и т.н., прогноза за откупуване на инвестицията.
С новите промени, очаквам битовите (некомерсиални) фотоволтаици да се развият - ще става интересно и за "лаиците".

П.П. Тече и Конкурс за статии, ако решиш да пишеш по-подробно.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23

Тема "Фотоволтаични панели (собствено производство ако може)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: