Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
edemy2001
- специалист
228 мнения в "Фотоволтаични панели (собствено производство ако може)"
lov
- майстор
Да бе да.
Само че им трябваше доста време след като им светна червената лампа да слезнат на земята. То май цял семафор и трябваше че и камбана да им бие. За да разберат че китаеца отдавна натиска пазара не само с евтина но и с наистина качествена стока. В края на статията само как се опитваме да замажем положението. Да не говорим за отношението към клиента. И за съм правил опити за контакти с въпросната фирма и ха сега някой да познае дали си мръднаха пръста да ми напишат поне един ред. Да не говорим за разговор по телефона. В общи линии отговора беше кой си ти че да ни безпокоиш. Мина ми през главата че е перачница за пари и за това спрях да се интересувам от въпросната фирма.
Само че им трябваше доста време след като им светна червената лампа да слезнат на земята. То май цял семафор и трябваше че и камбана да им бие. За да разберат че китаеца отдавна натиска пазара не само с евтина но и с наистина качествена стока. В края на статията само как се опитваме да замажем положението. Да не говорим за отношението към клиента. И за съм правил опити за контакти с въпросната фирма и ха сега някой да познае дали си мръднаха пръста да ми напишат поне един ред. Да не говорим за разговор по телефона. В общи линии отговора беше кой си ти че да ни безпокоиш. Мина ми през главата че е перачница за пари и за това спрях да се интересувам от въпросната фирма.
edemy2001
- специалист
Мисля, че намерих решението на проблема с капсулирането на клетките! Тук писах за това.
lov
- майстор
edemy2001 написа:Тук писах за това.Е мани ги тия регистрации. Писна ми да помня пароли и акаунти. Пък който реши че може да пише и дава акъли там нека се регистрира. Но поне входа за разглеждане да е свободен.
dj_marti79
- специалист
edemy2001 написа:Току що прочетох това: новиниХа-ха тъпите управници още не са разбрали че от по-малко неможеш да извадиш по-голямо - решиха да спестят малко парички като намалят изкупната цена на енергията от фотоволтаици, а сега трябва да плащат обезщетения и осигуровки на 200 безработни. Те от своя страна ще увеличат процентния дял на сивата икономика в района защото след като са безработни това не означава че ще спрат да да се хранят!!! Така става когато икономисти вземат решения в области в които не са компетентни - енергетика. Много ми е кеф, да пукнат дано скапаните управници!!!
8180
- майстор
nasko_a написа:Да взема и аз да се похваля какво направих тези дниЕ, похвали се като хората, де.

Дай сумарна мощност, парички, как ползваш енергията, някакви наблюдения за добива и т.н., прогноза за откупуване на инвестицията.
С новите промени, очаквам битовите (некомерсиални) фотоволтаици да се развият - ще става интересно и за "лаиците".
П.П. Тече и Конкурс за статии, ако решиш да пишеш по-подробно.
Тема "Фотоволтаични панели (собствено производство ако може)" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература