Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Директен отговор на директен въпрос,колега inspo.А емотикона обяснява всичко.Ако е заинтересуван на лични ще се разберем.
Bavarcho - напреднал
И ние сме пробвали какви ли не мазила, ламБи, пръскане и т.н., ефект малък... само от едно нещо сме доволни (сега да не сме смеете) - вентилатор! Вечер като си седнеме в барбекюто и си пускаме едно вентилаторче да духа леко и един комар няма. Не знам студено ли им е :lol: или не могат да летят :lol: , но ефект има :)
rum_sz - специалист
Bavarcho написа:
И ние сме пробвали какви ли не мазила, ламБи, пръскане и т.н., ефект малък... само от едно нещо сме доволни (сега да не сме смеете) - вентилатор! Вечер като си седнеме в барбекюто и си пускаме едно вентилаторче да духа леко и един комар няма. Не знам студено ли им е :lol: или не могат да летят :lol: , но ефект има :)
+1 Ама от големите вентилатори,който се въртят и струята въздух да бие в тавана.Айкъна също малко помага ,за рицина аз го ползвах миналата готина да гоня къртиците.Малко вятър им трябва да ги издуха.ООоооосветлението далеч от масата :) :)
Окака Чука - специалист
Мажи са с оцет и павкай цигари през 8 минути :yawinkle:
iivanov - майстор
MamaMy написа:
http://www.otrovi.com/insektitsidi/bifenaks-1l.html
http://www.otrovi.com/borba-s-komari/biotek-c-s.html

Тия двата изглеждат действащи :)
И на мен ми изглеждат обещаващи.Ама си вземи и двата и редувай.И в по -малки разфасовки.Сори за ДДТ-то.
tgv - специалист
Оня ден след поредното нашествие към 21часа, едни Пичове запалиха мляно кафе и като чели имаше ефект.
sdeath - специалист
Е тва с кафето сефте го чувам , има ли ефект наистина ?
tgv - специалист
sdeath написа:
Е тва с кафето сефте го чувам , има ли ефект наистина ?
Има, вече за трети път го ползвам. Със сигурност работи по добре от спиралите на Райд и репелента. Само трябва да се съобразиш с течението на въздуха!
Draganov - специалист
Който има смартфон с Андроид ОС , да си дръпне една програмка "антикомар".Телефона издава гаден за комарите звук и ги гони.

Тема "Изтребване на комари ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: