Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Нуждая се от някой който е изграждал бани една върху друга в къща - гредоред.Искаме да отлеем малка плоча, колкото ще са баните, Над дъските на втория етаж а отдолу с профили и гипсофазер или нещо което е влагоустойчево.
Та въпроса ми е как да се отлее тази плоча и нямали след време да падне на първия етаж.
Предварително благодаря.
jekasus - майстор
Може и да падне, може и да не падне.

Цъкни малко снимки, не сме ясновидци.
Аз също знам, че може и да падне може и да не падне. Аз питах дали някой е правил такива бани.А за снимки ще сложа - събота ще снимам и в понеделник ще кача.
VLADO66 - майстор
lili670508 написа:
Аз също знам, че може и да падне може и да не падне. Аз питах дали някой е правил такива бани.А за снимки ще сложа - събота ще снимам и в понеделник ще кача.
Ей това е приказка-така наизуст надали някой ще ти даде съвет.
vlad0 - специалист
Привет колега, На моята вила положението е горе-долу такова /стара къща с гредоред/ и баните сме ги направили като пристройка към къщата с колони и плоча между тях. Въпроса е дали при теб може да се направи така, ако не - се сещам и за друг вариант, даже тук във форума беше писано по въпроса, та не се прави плоча а върху гредите се кове дебело OSB или кофражни платна, хидроизолация някаква и плочките отгоре с мотажно лепило и готово.

Успех!
рашкета - специалист
Владо, аз ще му кажа бре.

Аз съм правил 2 бани в дървена къща на втория етаж.Първо куфражни бандове,отгоре 2 слоя, гипсфазер, хидроизолация и лепене на плочките с АК-20 .Вече 4г. всичко е ОК ,дано и занапред да е , че са ми близки ората.

Прикачен файл

P1010978.jpg
P1010978.jpg (43.54 KиБ) Видяна 1273 пъти

Прикачен файл

P1010970.jpg
P1010970.jpg (37.21 KиБ) Видяна 1273 пъти

Тема "как да изградя две бани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: