• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
GROHE Bs - специалист
jekasus написа:
Тези изводи са за картончето -
Прикачен файл:
DSC_0575.JPG
Иначе, като ги замазваш, сложи удължители и някаква стара батерия. Да не става весело после при монтажа :-D :-D :-D
Тва е истината.Другото е е с риск за много псуене.
ПламенМ - специалист
Да не отварям нова тема,ще попитам тук.
Гипсокартона е залепен,удължители на тръбите-монтирани и...шах :shock: Как да монтирам мивката и полуботуша :? Точно където трябва да се монтират зад къртона има кухина,около 7-8мм.Дюбелите ми са 10х100мм за тухла но тази кухина ме притеснява, ако притегна повече,да ли няма да спука къртона! :?
Моля за помощ... :)
EDI - майстор
Пробиваш картона и инжектираш гипсово лепило, гипс, бързостягащ цимент и т.н.После си пробиваш да дюбела.
ПламенМ - специалист
Мислех за нещо такова....но ако се напука при пробиването-ефекта ще е нулев.Хмм...освен да пробия и ако се напука-пак инжекция? :)
GROHE Bs - специалист
Двукомпонентно лепило и специалните за него мрежести дюбели.Цвъка се с обикновен пистолет за силикон в дюбела след това набутваш крепежа колкото ти трябва и след 30 мин си ти.Цена от 25 до 40 приблизително.
EDI - майстор
Според мен няма нужда от химически анкери, теглото не е чак толкова голямо.
ПламенМ - специалист
jekasus написа:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... =4&t=35024
Благодая!
Наложи се рязане на ГК,пробиване и замонолитване на шпилки М8 :) Стената е долма от тухла 2-ка,които бяха наполувина счупени заради водопровода :) Чакам да стегне и закачам!
  • 1
  • 2

Тема "Водопровод зад гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: