• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
cecemece - напреднал
Моля някой специалист да ми каже казанче за вграждане на Grohe може ли да се монтира на ъгъл и как точно или трябва да търся специално за такова монтиране? Ако можете да ми покажете и снимки на такова изпълнение в готов вид ще ви бъда много благодарна.

Освен това се чудя красиво ли ще е съчетанието на матови (цветни) и полирани (бели) плочки за баня или не е желателно? Идеята ми е да комбинирам бял с още 2 или 3 цвята (жълт, резеда, светло лилаво или оранж), но да не стане фрапиращо или много шарено, а само загатване.... Търся идеи...
lakosste - специалист
ами варианта е със колона .незнам дали това имаш предвит но виж мои снимки

Прикачен файл

ABCD0008.JPG
ABCD0008.JPG (50.17 KиБ) Видяна 8145 пъти
lakosste - специалист
извинявам се че са обърнати

Прикачен файл

ABCD0004.JPG
ABCD0004.JPG (45.25 KиБ) Видяна 8142 пъти
cecemece - напреднал
Снимките са много хубави, но аз питах за възможността да се монтира на ъгъла, а така е закрепено само на едната стена, т.е. дали може да се монтира на двете стени и да стои тоалетната чиния под ъгъл, а не успоредно на едната стена....
lakosste - специалист
ами да ти кажа по принцип няма невъзможни неща.доколкото разбирам искаш да се монтира казанчето между двете стени където образуват ъгъл.ако правилно съм разбрал-да може но пак трябва да се прави кострукция с преградна стена зад която да е скрито казанчето.
dmi - специалист
казанчето може, като естествено намериш подходящия начин за закрепване в горната му част, щото долу нещата са ясни.
popivatelna - помощник
Geberit предлагат крепежни елементи с подвижна глава, които позволяват монтаж в ъгъл, като ъгъла на монтиране към стената може да варира от 30 до 60 градуса, т.е. не е фиксиран на 45. Изглеждаха ми съвместими, но трябва да се провери. А с обикновени зависи от находчивостта на майстора, но не мисля че ще е проблем.
popivatelna - помощник
а ето и каталога, на 16 стр. много ми харесва варианта, имало го в Мартинели Варна като мостра.

http://www.viega.de/cps/rde/xbcr/viega/ ... herren.pdf

всъщност купихте ли вече структурата, аз също съм изправена пред такъв проблем
Манчо - напреднал
При мен стана така

Прикачен файл

БАНЯ 001 (Medium).jpg
БАНЯ 001 (Medium).jpg (22.81 KиБ) Видяна 7972 пъти
  • 1
  • 2

Тема "ъглово вградено казанче???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: