Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте на всички. Не се стърпях да се похваля с ремонта ( с който ще ви държа в течение ). Засега холът е почти готов. Албумът не е мой,а на момчетата, които майсториха. Предпочетох да дам линк към него,тъй като снимките са по-качествени. По-нататък ще кача снимки с обзавеждането ( част от което трябва да е готово до края на месеца ) :)
Първоначалната идея беше това - http://www.obiavi.bg/UserImages/obiava_0000082555.jpg . А това е крайният резултат - http://martin318.snimka.bg/architecture ... hol.683653 - на места скритото осветление изглежда лилаво,но е синьо. Получава се заради светлината... Моля за мнения :) Поздрави :)
malka_mitka - напреднал
перфектно! Много добе се е получило!
Ето още няколко :)

Прикачен файл

2012-06-28-032.jpg

Прикачен файл

2012-06-28-031.jpg Снимката не е много ясна, но както казах,когато всичко приключи,ще кача по-ясни и детайлни снимки :) Идеята е да се види,че рамката е със скрито осветление

Прикачен файл

2012-06-16-003.jpg

Прикачен файл

2012-06-16-007.jpg
vasilisto - помощник
Привет,Динев!Много добре е станало.Браво!!! Живо ме интересуват лентите (светещи в синьо) в правоъгълниците по стената и тавана.Та така...Предполагам ,че са светодиодни но дали е маркуч или лента и на нея запоени светодиодите.Ако е лента,моля да ми обясниш как точно е хваната и на коя страна на гипскартона? Благодаря предварително!
Светодиодна лента :) Захваната е от долната страна на гипскартона хоризонтално, така че светодиодите да сочат нагоре ,мисля че със силикон. След около ден ще направя снимки и ще ви покажа :) Поздрави :)
Хайде още една снимчица,преди тези с мебелите :)

Прикачен файл

DSC_0376.JPG Още малко остана
bulhomes2 - майстор
Много ми хареса. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Тема "Ремонт в хола - незавършен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: